Geanta din piele naturală, un atuu al bărbaților

0

Un accesoriu de calitate va da întotdeauna un plus de eleganță, rafinament și prestanță unei vestimentații. Pe lângă asta, o ținută perfectă va fi apreciată de cunoscători ai frumosului și invidiată de cei care nu o pot crea.

În ceea ce privește genul masculin, la un costum bespoke, bine croit și din stofe de calitate, care conține pantofi din piele și o curea neapărat asortată, se poate adăuga fără reproș o borsetă din piele naturală sau o servietă din același material. Întreaga ținută ar fi ruinată în cazul în care am asorta o borsetă din piele ecologică. Calitatea cere calitate!

Femeile consideră că bărbații pot face mult mai repede alegeri în ceea ce privește o ținută. Pornind de la variația amplă a culorilor, până la modelele diverse care le pot pune trupul în valoare. Cu toate acestea, nu toți aleg să depună un efort în ceea ce privește modul în care se îmbracă și preferă să se mulțumească cu orice ținută. Ei, deși (aparent) au multe variante de culori din care să aleagă, totuși, piesele vestimentare nu sunt într-atât de variate ca în cazul doamnelor. Atenția bărbaților se concentrează în principal pe pantaloni, cămăși, tricouri, pulovere, sacouri sau costume, asta depinde de stilul pe care persoana dorește să-l adopte. Au o gamă destul de restrânsă de articole de îmbrăcăminte, ceea ce îi duce în pragul de a se focusa pe accesorii care să le pună în valoare trupul și să-i diferențieze de ceilalți.

Vestimentația business necesită servieta din piele natural

În cazul în care profesia îți impune purtarea regulată a unei vestimentații business, servieta din piele naturală este acel accesoriu care face diferența. Potrivită pentru laptopuri și documente are, de obicei, două sau trei compartimente la interior pentru dosare și diverse alte buzunare pentru instrumentele de scris sau cărți de vizită. La exterior, servietele sunt prevăzute cu alte buzunare sau compartimente cu fermoar. Astfel, ești ordonat și știi modul în care ți-ai poziționat lucrurile. Este o geantă practică și dă o notă de eleganță oricărui bărbat.         

De cele mai multe ori, accesoriile denotă starea materială, statut social sau profesia pe care o aveam. Nu este neapărat un criteriu esențial acela de a avea un accesoriu de firmă, dar majoritatea dorim ca ceea ce purtăm să ne reprezinte și să ne scoată în evidență atuurile. O servietă de acest gen se potrivește de minune cu un sacou uni, pantaloni de piele și curea de același material.

Este de evitat să ne afișăm doar cu produse ale unor mari designeri, acest lucru denotă ipocrizie și o lipsă a educației. Fiecare ținută și accesoriu trebuie purtate în limita bunului simț, iar purtarea lui ostentativă duce la ideea unei proaste educații, indiferent de banii pe care îi avem în buzunar. E de reținut că banii nu sunt totul, iar hainele de firmă nu te fac întotdeauna om.

Când este recomandată purtarea borsetei?

Serviciul necesită de cele mai multe ori purtarea unei serviete, din cauza lucrurilor pe care trebuie să le avem la noi. Cu toate astea, sunt momente când servieta este prea mult, lucrurile pe care trebuie să le deținem sunt mai puține, dar portofelul nu este de ajuns. În cazul unor astfel de situații, intervine borseta. O variantă pentru astfel de situații este borseta.

 Ea are dimensiuni mai reduse decât o servietă și, în general, se poartă la ținute smart casual. Acest accesoriu poate avea mai multe compartimente în care-ți poți pune obiectele necesare. În funcție de mărimea ei și o tabletă poate încăpea în borsetă.

Cand poți purta geanta mesager?

La ținutele casual sau chiar și la unele office, geanta de poștaș poate fi o soluție. Aceasta trebuie să aibă o dimensiune medie, potrivită staturii și greutății pe care o transportăm și cel mai important, să fie comodă.

Aceste genți poștaș, cunoscute și sub numele de genți mesager, sunt mult mai variate în ceea ce privește formele și culorile.

În deosebire de geanta business care trebuie asortată cu ținuta ce are de cele mai multe ori nuanță de negru, albastru închis sau maro, geanta de tip poștaș are o gamă mult mai diversificată de nuanțe ce se pot plia pe mai multe ținute.

Pentru  că acest accesoriu este destinat festivalurilor, plimbărilor în parc, ieșirilor la restaurante, culorile pot varia fie roșu, alb, verde, maro cognac, kaki, maro brun, albastru etc pentru a se asorta mai multor ținute.

O ținută bine aleasă și accesorizată pe masură iți dă în primul rând incredere-n tine, iar în al doilea rând reflectă atenția pe care ți-o acorzi ție însuți. Reflectă, totodată, respectul față de apropiați, dar și față de colegi, prieteni.

La fel cum doamnele trebuie să respecte o conduită anume în funcție de eveniment, bărbații trebuie să facă la fel. A fi îmbrăcat adecvat situației este o dovadă de educație, cultură și respect față de persoana care te însoțește, față de gazdă sau ceilalți invitați.

În cazul evenimentelor care necesită ținute black tie sau white tie este recomandat domnilor să nu poarte nici un accesoriu de genul servietă, borsetă sau geantă.

Borseta și geanta de tip poștaș sunt mult mai adecvate evenimentelor relaxante, precum un grătar, o ieșire la terasă sau în parc. Este un accesoriu simplu, elegant și sport în același timp. Depinde acum doar de tine cum alegi să îl asortezi.

 Fii elegant și când călătorești!

Gențile de voiaj nu sunt excluse, cele din piele naturală fiind cele mai adecvate pentru un domn care se respectă. Pe lângă designul vintage, materialul de calitate constituit adesea din piele de vițel și culorile diverse, accesoriul oferă bărbatului o eleganță aparte atunci când pleacă în concediu sau chiar în interesul serviciului. O astfel de geantă va atrage privirile, și te va cuceri instant.

Pe site-ul Manier vei găsi o gamă largă de genți, borsete și portofele destinate ție. Că ești un bărbat elegant sau iubești stilul sportiv, site-ul îți oferă posibilitatea să alegi din sute de modele. Iubește frumosul, lasă creativitatea la iveală și creează-ți un outfit de invidiat. Arată că pui și tu suflet în ceea ce privește modul în care te îmbraci și accesorizezi și cel mai important, fii elegant în orice împrejurare!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.