Șapte feluri în care o cornișă îți schimbă casă

0

În primul rând, scafă decorativă (sau cornișă) pentru tavan este folosită, în mod tradițional, pentru a ascunde corpuri de iluminat care au bandă LED și care dau o lumina ambientală plăcută camerei tale, dar pot fi folosite și la mascarea țevilor din casă. Lumina reflectată de pe tavan asigura astfel o distribuire uniformă, făcând-o ideală pentru prevenirea umbrelor sau a luminii orbitoare. Produsele sunt fabricate din polistiren extrudat și se montează pe perete în apropierea tavanului.

Dincolo de posibilitatea de a masca aspectul inestetic al țevii de gaze, dar și de a crea un efect ambiant cu ajutorul luminii, scafă decorativă are numeroase alte beneficii:

  • Are o latură liberă astfel permițând mirosului gazului să se simtă în caz de scurgere nedorită.
  • Este ușor de montat față de scafă din rigips care necesită mai multe materiale și un meseriaș priceput.
  • Poate fi realizată în funcție de dimensiunea țevii și a spațiului disponibil.
  • Nu necesită un buget mare.
  • Nu este necesară o amenajare sau curățenie după șantier în urmă montajului.
  • Materiale necesare pentru montaj sunt puține: adeziv care poate fi șlefuit, fierăstrău de polistiren, bandă abrazivă pentru șlefuirea îmbinărilor și vopsea pe bază de apă.
  • Oferă un design deosebit, indiferent de stilul ales, fie el modern, clasic sau minimalist.

Scafa decorativă poate fi personalizată în funcție de planul tău de amenajare interioară după cum poți vedea în exemplele noastre.

Cornisa de tavan, conferă tavanului un contur frumos. O cornișă creează o tranziție atractivă vizual de la perete la tavan. De la elegant la baroc, de la decorativ la funcțional. Posibilitățile sunt nesfârșite!

Masca de galerie realizată din materiale diverse, ascunde elegant șinele de galerie, fără a necesita sisteme suplimentare. Modele sunt adaptate atât pentru interioare clasice, cât și moderne.

Contribuie la calitatea luminii din cameră și accentuează atmosfera, indiferent dacă vorbim de casă privată, magazin, birou sau hotel. Acestea completează arhitectura și creează starea de spirit potrivită interiorului ales de tine.

Dau senzația de profunzime

Când cea mai mare parte a cornișei este așezată pe tavan, lărgește vizual camera; cu toate acestea, când cea mai mare parte a cornișei este așezată pe perete, alungește vizual peretele.

Multifuncționale – profile decorative de interior și cornișe în același timp

Există pe piață și modele personalizate care pot îndeplini rolul de cornișă, de profil decorativ de interior, de cadru de ușa și pot adaugă, în final, dinamism întregii încăperi.

Pentru exterior

Realizate din polistiren extrudat, rezistă la temperaturi ridicate și desăvârșește orice fațada de casă, dar pot fi folosite și pentru amenajarea foisoarelor, frontoanelor și fațadelor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.