Comandă în siguranță produse de igienă personală!

0

Nu știu alții cum sunt, dar eu în ultima lună am un singur traseu. Acasă – locul de mună și retur. Evit să intru în magazine, iar dacă mă opresc pe traseu la un magazin, cumpăr doar strictul necesar. Am uitat cum este să mă plimb printre rafturi și să analizez cu atenție fiecare produs minute în șir. Nu doar timpul mă presează, ci și bunul simț, având în vedere situația actuală. De aceea prefer să fac o mare parte din cumpărături online, mai ales când vine vorba de produse de igienă personală. Iar din fericire Notino îmi oferă absolut tot ce am nevoie, așa că prefer să îmi comand tot ce am nevoie de acasă și în siguranță!

Foarte importantă este igiena orală. Cu atât mai mult în această perioadă în care o vizită la stomatolog reprezintă doar o nefericită urgență. Așa că mi-am înnoit stocul de pastă de dinți pentru întreaga familie și mi-am comandat o nouă periuță de dinți electrică.

Notino periuta de dinti electrica

Am ales o periuta electrica cu acumulator de la Oral B, pentru că cea pe baterii obișnuiesc să o uit de cele mai multe ori la casa de la țară unde îmi petrec timpul liber din timpul weekend-ului. Așa că o voi lăsa definitiv acolo. Periuta se poate așeza în suport, iar încărcarea este rapidă. În pus capetele de periuță se potrivesc la ambele.

Asta nu este tot. Sunt un fan al deodorantelor masuline, așa că mi-am comandat produsele cu care eu personal mă înțeleg foarte bine.

Notino deodorante notino drogherie

Pe lângă aceste mi-am luat și produsele preferate de mine pentru îngrijirea tenului de la Garnier, respectiv un gel de curățare pentru ten acneic, un exfolient Garnier pure 3 în 1 și o mască facială neagră contra punctelor negre.

Notino Garnier

Iar cum pandemia a închis saloanele de înfrumusețare, nevoia m-a determinat să îmi comand acasă vopseaua de păr. Mi-am comandat pe lângă și un spray pentru acoperirea firelor albe de la rădăcină și un șampon uscat de la Batiste cu aroma de cireșe.

Notino ingrijirea parului

Vestea bună este că primăvara a adus la Notino o colecție de noi parfumuri. Așa că dacă îți doreai să cumperi parfumul Lancôme La Vie Est Belle Intensément, acum este momentul!

De ce aleg Notino? Pentru că îmi oferă siguranță privind protecția datelor, o gamă variată de produse, rapiditate și multe oferte atrăgătoare și chiar produse cadou în funcție de valoarea comenzii, produsele comandate și perioada de plasare a comenzii. În plus, comandând online ăăcar nu mă tem că cineva o să îmi tușească în ceafă. Și o spun la modul cel mai serios, pentru că mulți oameni sunt certați cu bunul simț, iar cu această situație m-am confruntat fără să vreau. Norocul meu că purtam mască. Așa că magazinele au ajuns pentru mine zone de risc, zone pe care le evit cât pot și care îmi provoacă stări de neliniște.

Statisticile ne clasează undeva spre coada clasamentului în ceea ce privește consumul de produse de îngrijire personală. Poate că măcar în al doisprezecelea ceas, oamenii vor înțege cât de importantă este igiena personală. Și nu! Nu este un lux. Ține doar de obișnuiță, de cei 7 ani de acasă! Cum se zice… „calul bătrân, cu greu îl înveți la ham.” Și mai trist este că în situații de criză, oamenii dacă nu sunt obișnuiți să se îngrijească, nu știu ce și cât să cumpere. Dacă în primă fază, după izbucnirea panemiei, oamenii au dat năvală în magazine cumpărând excesiv alimentele de bază si ignorând produsele de curățenie și îngrijire, după propaganda instaurată de media care arăta că de fapt nu suntem un popor prea prietenos cu igiena, oamenii au golit și rafturile de dezinfectanți. Sper să le fie de folos, dar nu știu cât având în vedere că poate sunt persoane care au rămas fără… Deci cumpătarea este cheia în situații de criză, chiar dacă în realitate este cea mai grea de gestionat.

Așa că faceți cumpărături! Însă cumărați cumpătat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.