Cum depășim mai ușor această perioadă grea

0

În urmă cu ceva timp aș fi spus că e o glumă proastă toată această nebunie crată de COVID-19. Ei bine, se pare că nu este! Este un coșmar din care doar dacă alegem să stăm acasă unde este cazul și să respectăm toate măsurile de igienă impuse de autorități și bunul simț vom învinge.

Obligația de a sta acasă vine la pachet cu o presiune psihică. Pentru a depăsi mai ușor această perioadă este esențial să ne păstrăm calmul, să fim raționali și să ne comportăm ca și cum ar fi o zi obișnuită în care mergem la job. Dar fără să ieșim din casă dacă avem posibilitatea.

Trezește-te la aceeași oră, fă un duș, apoi aranjează-te. Îmbracă-te frumos și machiază-te. Eu tocmai mi-am comandat câteva produse de make-up Maybelline de la Notino pe care pur și simplu le ador. Produsele comandate sunt:

  • Maybelline Snapscara – un mascara care alungește și îngroașă perfect genele, conferindu-le volum, dar fără să încarce genele. Aspectul este natural. Peria ușor curbată face ca produsul să fie ușor de aplicat, nu lipește genele și nici nu face cocoloașe. Mai mult decât atât produsul este rezistent și nu se întinde.
  • Maybelline Master Ink – un eye liner ușor de aplicat, rezistent și rezistent la transfer. Este ideal chiar și pentru începători. Cu ocazia asta o să exersez și eu să folosesc corect acest produs.
  • Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint nuanța Deep Brown – un produs care se aplică foarte ușor, conturează frumos sprâncenele oferindu-le un aspect plin și natural. Efectul este de lungă durată.
  • Un ruj creion din noua gamă Maybelline SuperStay Ink Crayon – nuanța lead the way. Are o textură cremoasă, este foarte ușor de aplicat (ceea ce nu pot spune despre toate rujurile mate), rezistă pe buze și nu usucă buzele. Este ușor de purtat în geantă datorită designe-ului fin. Îmi place mult și o să îmi comand și alte nuanțe.
  • La comandă am primit cadou și un ruj mat Maybelline super stay matte Ink, un produs cu un aspect cremos, ușor de aplicat și foarte senzual.

Makeup-ul nu protejează de viruși, dar rică moralul, iar confortul psihic își face loc. Așa că puteți comanda cu încredere, iar la livrare să păstrați măsurile de igienă impuse.

Mulți poate că întrebați. Oare când se va sfârși? Încă nu știm. Oare ce va fi după? Nici asta nu știm. Probabil va fi o perioadă grea, dar nu ca aceasta pe care o traversăm în aceste momente.

Dacă lucrați de acasă încercați să păstrați aceleași obiceiuri ca la birou. Vă va fi mai ușor să vă adaptați.

După terminarea programului faceți activități plăcute. Juați-vă cu copiii, gătiți, faceți curățenie, citiți. Faceți orice pentru a vă ține mintea ocupată.

Este foarte important ca în același timp să fiți informați, așa că alegeți doar site-urile oficiale. Nu citiți articole despre teorii ale conspirației sau care răspândesc informații false menite să genereze panică. Nu vă ajută.

În cazul în care este vorba doar de autoizolare preventivă, mergeți la cumpărături doar dacă este necesar. Nu cumpărați mai mult decât aveți nevoie. E posibil ca cineva chiar să rămână fără cele necesare. Fiți cumpătați. Este bine dacă aveți produse alimentare și de igienă pentru o maxim o lună de exemplu. Dar dacă ați transformat casa în depozit, atunci este greșit. Pentru că prin această acțiune îi determinați pe alții să iasă mai des din casă riscând extinderea virusului. Deci cumpătarea este esențială. Doar așa învingem!

Nu uitați! Spălați-vă cât mai des pe mâini cu apă caldă și săpun. Obligatoriu când veniți de afară. Nu vă atingeți gura, nasul sau ochii cu mâinile murdare. Păstrați distanța de minim 2 m față de cei din jur dacă sunteți nevoiți să ieșiți. Stați în casă! Anunțați medicul de familie prin telefon dacă vă simțiți rău sau aveți simptome specifice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.