Cadouri pentru Valentine’s Day?

0

Este adevărat că dacă iubim sărbătorim în fiecare zi dragostea. Fiecare moment poate fi special dacă vrem să fie astfel. În același timp este adevărat că nu ai nevoie neapărat de o zi anume pentru a îți surprinde jumătatea. Până la urmă nici măcar nu este vorba de tendințe ci de bucuria de a oferi un dar special persoanei iubite. Iar dacă obișnuiești să oferi cadouri fără un motiv anume, atunci felicitări! Însă o să îți spun un mic secret. Dacă oferi cadouri de Valentines Day, poți să te bucuri de anumite reduceri de care în mod normal nu ai beneficia. Astfel o să îți rămână bani în plus. Pentru că nu-i așa? Pâna la urmă dragostea trece și prin stomac.

Știu că în această perioadă este greu să îți gestionezi timpul și resursele financiare astfel încât să găsești un cadou de Valentine Day pentru ea pe măsura dorințelor ei, dar și a bugetului tău. Însă ce poate fi mai potrivit decât un cadou pafumat? Indiferent dacă acesta este îmbrăcat într-o atmosferă de vis, o cină romantică sau un mini city break într-un oraș la care știi că ea a visat. Sau este însoțit de un buchet mare de trandafiri ori un inel. Indiferent de alegeri, cu un parfum niciodată nu vei da greș. Mai ales dacă îi cunoști preferințele. Și nu se poate altfel, doar este partenera ta. Nu poți spune că nu știi ce preferințe are…

Ah. Și asta nu e totul. Modul în care îl oferi valorează cel mai mult. Cum spuneam mai sus… o cină. Ce ai spune de o cină pregătită de tine într-o atmosferă romantică? Chiar și la voi acasă. Așa că scapă de inhibiții, caută rețeta de la preparatul ei preferat și gătește-i. Îmbracă-te elegant, și pregătește masa împodobind-o cu flori și lumânări. Și ciocolată… Femeile iubesc ciocolata. Dieta e doar o scuză… oricum nu ar rezista tentației. Adaugă un vin bun, muzica preferată, iar totul vine de la sine. Și esențialul! Voi doi… și o atmosferă parfumată. Cu multe flori și un un parfum. Un parfum de fericire pe care îl va purta cu încredere, știind că parte din sufletul tău este acolo la fiecare adiere de vânt.

Însă dacă nu ești un masterchef nu e o problemă. Merge si o cană de ceai cald într-o atmosferă distinsă…

Iar dacă vrei ceva cu adevărat special, atunci poți opta pentru un cadou personalizat de la Notino! Este cu adevărat un cadou unic. Poți opta pentru gravarea numelui sau a unui mic mesaj, simbol sau vers. Gravarea cu laser poate fi realizată pe sticluța de parfum, pe ambalajul de ruj sau pe paleta de farduri, transformând astfel un simplu produs cosmetic într-un dar cu adevărat special. Cu siguranță acest dar va rămâne o amintire plăcută. Chiar dacă este un simplu ambalaj. Gestul în sine valorează mai mult decât conținutul.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.