Cele mai iubite jucării de băieți

0

Cui nu-i plac jucăriile? Să recunoaștem că și nouă adulților ne plac la fel de mult cum le plac și copiilor. Când vrei să îi cumperi o jucărie copilului tău, după ce ai alocat un anume buget dacă  nu ieși la cumpărături împreună cu kinderul din dotare ca să-și aleagă singur, mai mult ca sigur vei cumpăra ceva ce tu îți doreai foarte mult când erai mic și nu ai avut. Practic ai un motiv plauzibil să te joci împreună cu cel mic fără a trezi suspiciuni că te porți ca un copil și nu ai depășit această vârstă. Dar care vârstă? Oare e scris undeva până la ce vârtsă te poți juca? NU! De la ce vârsta da. Normal… pentru că fiecare jucărie are rolul ei. Însă nu și până la ce vârstă.

Cele mai iubite jucării de băieți (dar și de tătici sau mămici).

Mașinile teleghidate

Atât de iubite sunt încât sunt nelipsite de la aniversări, onomastice, serbări, de sub bradul de Crăciun, din ghetuțe sau din coșulețul adus de iepuraș. Atât de iubite sunt încât tăticul de multe ori este mai entuziasmat decât feciorul și abia așteaptă să testeze noua achiziție și să dea câteva ture prin casă și să o izbească cu putere de mobilă și pereți asta spre amuzamentul și nerăbdarea puștiului. „Stai tati să o testăm să vedem dacă e bună sau trebuie să o înlocuim. Doar nu vrei o jucărie stricată. Uite așa trebuie să te joci cu ea.” Iar tăticul mai face 3-4 ture. Bineînțeles că joaca asta a adultului va antrena și copilul și va fi și mai fericit să se joace cu ceva ce îi place și lui tati.

Jocurile Lego și seturile de construcție.

Jucăriile Lego stimulează imaginați copiilor și sunt ideale pentru diverse construcții. Cum băieții au a afinitate spre partea tehnică, aceștia vor fi mai mult decât încântați să descopere minunata lume Lego friends și să construiască alături de prieteni tot ce își doresc.

Pistoalele

Cei mici iubesc să facă pe justițiarii. Eu personal le-am evitat cât am putut de mult, pentru că în subconștient consider că este o jucărie care inciă la violență. Băiatul meu a primit o pușcă de jucărie și niște soldăței cadou. I-am explicat ce reprezintă jucăria primită și că uneori și istoalele sunt necesare. A înțeles pentru că acă scapai un cuvânt nepotrivit îți spunea că îți dă amendă, ținand simpatic pistolul în buzunărelul de la brâu. La fel și în parc atunci când a văzut că o bunică scuipa semințe pe jos.

Mingea

Băiețeiii în general iubesc sportul. Iar fotbalul este un joc masculin. Mingea este o adorată de băieți. În plus te ademenește la ieșiri la aer curat și multă mișcare. Iar pentru ca cel mic să se dezvolte armonios, milcarea și aerul curat sunt mai mult decât necesare.

Tableta

Da, este iubită de toți copiii. Nu doar băiețeii plâng după ea ci și fetițele. Însă și aceasta dacă are un program bine stabilit și acordați atenție la programele urmărite, tabletele sunt  utile.

Mare atenție însă când cumpărați jucării. Acestea trebuie să fie alese în funcție de vârstă. Aici găsești o gamă largă de jucării pentru toate vârstele.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.