Păstrează-ți amintirile în siguranță! Optează pentru o fotocarte!

0

Fotografia este modul în care împărtășim atât cu cei dragi cât și cu noi înșine peste ani acele clipe pe care alegem să le păstrăm veșnic nu doar în amintiri ci și pe hârtie sau diferite dispozitive electronice.

În ziua de azi doar cine nu vrea nu are cu ce face fotografii. Accesul la tehnologie ne facilitează modul în care colecționăm amintiri. Cu toții avem stocate în telefon sau pe hard disk-ul computerului albume întregi de imagini realizate cu cei dragi sau diferite peisaje de care am fost impresionați în vacanțe. Mulți aleg să păstreze aceste amintiri doar pe CD-uri fără să realizeze că acestea se pot pierde odată cu trecerea timpului. Însă ce rămâne tipărit pe hârtie, dăinuiește veșnic atât timp cât fotografiile sunt protejate de anumite incidente care pot duce la distrugerea lor.

Din experiență vă scriu. Am pierdut multe fotografii frumoase din cauza unui hard disk defect. Nu pot fi recuperate. Am apucat să salvez din ce era pe acel hard disk doar ce am avut inspirația să printez. Pentru a evita pierderea fotografiilor recomand ca la anumite perioade de timp să faceți o selecție de fotografii pe care să le printați, iar restul fotografiilor să le salvați pe dispozitive diferite și să le depozitați dacă aveți posibilitatea în locuri diferite… cum ar fi la voi și la casa părintească.

De ce să alegi o fotocarte în detrimentul unui album clasic. Avantaje și dezavantaje.

Vă spuneam mai sus despre importanța fotografiei tipărite. Pe lângă faptul că nu aveți nevoie de un dispozitiv electronic pentru a o vizualiza, aceasta în timp are mai multe șanse de a supraviețui decât o fotografie stocată pe un dispozitiv electronic.

Dacă doriți să creați un album cu amintiri într-un format printat vă recomand să alegeți o fotocarte!

Ce este fotocartea?

Fotocartea este o colecție de amintiri, pe care chiar tu o poți crea prin intermediul unei aplicații. După ce ai selectat și așezat  fotografiile după bunul plac, acestea vor lua forma unei cărți-album.

Avantaje și dezavantaje

Avantajul fotocărții constă în faptul că poate fi realizată absolut după bunul plac. Prin intermediul unei aplicații, poți selecta imagini, adăuga fundaluri și text după bunul plac. Practic, fiecare album este unic nu doar prin conținut ci și prin amprenta lăsată asupra lucrării.

Un alt avantaj este strâns legat de siguranța conținutului. În cazul albumelor clasice, fotografiile pot fi scoase, iar astfel se vor pierde. O fotocarte vă oferă posibilitatea de a păstra în siguranță fiecare fotografie. În plus, paginile fotocărții sunt realizate din carton lucios de cea mai bună calitate, iar paginile sunt broșate astfel încât conținutul să nu se piardă.

Puteți crea fotocărți tematice: nuntă, botez, moț, prima vacanță etc. Fiecare imagine poate fi însoțită de o scurtă descriere, un dialog amuzant sau un citat care are un impact asupra fotografiei. Astfel o să parcurgeți de fiecare dată albumul cuprinși de nostalgie și cu zâmbetul pe buze.

Singurul dezavantaj constă în faptul că pozele nu pot fi înlocuite. Bine, acesta poate fi considerat și un avantaj, dar depinde din ce unghi privești! 😛 Gen, dacă vrei să-ți scoți soacra din fotocarte nu o poți face decât cu marker-ul. Imaginație și soacre bune să aveți! ,)

Fotocartea – cel mai emoționant cadou!

Că tot am amintit de soacre. Unele merită un cadou. O fotocarte poate fi transformată cu ușurință într-un cadou inspirat pentru mamă, soacră, nașă, bunică, cea mai bună prietenă sau chiar iubită. Da. Chiar și iubită. Nu îți va da cu el în cap dacă îi vei oferi un astfel de album care să conțină cele mai emoționnte momente din viața voastră.

Alte cadouri personalizate!

Nu doar fotocartea se poate număra printre cadourile inspirate. Puteți personaliza un ceas de perete cu bebelușul pentru bunica, un breloc cu numărul mașinii pentru soț, sau o husă de telefon cu trupa preferată pentru fiică sau de ce nu? Un tablou cu fotografia preferată… pentru tine. Sunt atât de multe moduri în care te poți juca cu imaginația dând viață unor anumite obiecte. Un cadou personalizat nu e un simplu cadou. Este dovada faptului că ai pus suflet ca acesta să prindă contur, așa că cel care îl va primi nu doar că se va bucura dar se va simți și onorat.

De unde comanzi?

Fotocartea și brelocul le-am comandat de pe Dreamshare, site-ul care dă viață viselor tale și le împarte cu cei dragi vouă! Aplicația este ușor de folosit. Timp și răbdare să ai și vei da viață unor adevărate capodopere nu doar simple albume cu fotografii.

Nu trebuie decât să îți faci un cont pe Dreamshare, să îți selectezi fotografiile preferate într-un album pe desktop sau în telefon, apoi să le transferi în aplicație. Le poți aranja apoi după bunul plac, adăugând și alte elemente astfel încât albumul vostru să prindă viață. Salvezi proiectul și plasezi comanda. În cel mai scurt timp te vei bucura de produsul finit. Poți crea astfel o întreagă bibliotecă cu amintiri!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.