Cum se obtine atestatul ARR cu ajutorul rezolvarii de chestionare online

0

Atestatul ARR este un document necesar oricarui sofer care doreste sa lucreze in domeniul transportului profesional precum transport marfa sau transport persoane. Pentru a obtine aceste documente eliberate de catre Autoritatea Rutiera Romana, conducatorii interesati trebuie sa treaca printr-o serie de testari dificile care necesita o pregatire minutioasa.

Pentru a promova testul pentru atestat ARR fara dificultati, persoanele doritoare sunt indrumate sa completeze o serie de chestionare auto ARR special concepute pentru categoriile pentru care acestia doresc sa sustina examenul oficial.

Exact ca si in cazul testarilor online pentru categoria A, B, C, D,E ce pot fi facute pe i-drpciv.ro, chestionarele ARR sunt create pentru a ajuta soferii sa parcurga materia necesara pentru sustinerea examenului intr-un moda cat mai rapid si usor. Acumularea de informatii se face intr-un mod natural fara a mai apela la metode traditionale de invatare care se dovedesc a fi anevoioase si greu de urmarit.

Cine are nevoie de atestat ARR

Persoanele care au nevoie de atestate ARR sunt cei care isi doresc o cariera in domeniul transporturilor precum:

  • Sofer transport marfa;
  • Sofer transport persoane;
  • Sofer transport agabaritic;
  • Instructor auto;
  • Taximetrist;
  • Sofer transport marfuri periculoase;
  • Coordonator transport persoane;
  • Coordonator transport marfa.

In ce mod se poate obtine atestatul ARR

Nivelul de dificultate cu care soferii profesionisti se confrunta la examenul pentru obtinere atestat ARR este unul cu mult mai inalt decat cel al examenului de permis. Din aceasta cauza pregatirea pentru acest examen trebuie sa fie una cat se poate de serioasa. Parcurgerea a cat mai multor chestionare ARR sporeste considerabil sansele de a promova examenul fara nici un fel de surprize sau dificultati.

Chestionarele pentru atestatele ARR sunt special concepute pentru a sprijini soferii in retinerea si aprofundarea volumului mare de informatie intr-un mod cat mai simplu, usor de retinut si rapid. Totodata aceste chestionare online pregatesc viitorii soferi profesionisti pentru modul in care se desfasoara testarea oficiala. In acest fel sustinatorii examenului scapa de emotiile care se pot acumula inaintea examenului si care pot dauna grav puterii de concentrare si analiza.

Cum se desfasoara testarea teoretica oficiala pentru obtinerea atestatului ARR

Examenul este compus din 3 parti diferite care acopera notiuni utile viitorilor soferi profesionist.

Prima parte a examinarii este alcatuita dintr-un numar de 40 de intrebari cu multiple variante de raspuns, aceasta parte a examenului se desfasoara in format electronic precum testarile pentru obtinerea carentului de categoria A, B, C, etc.

Cea de-a doua parte necesita rezolvarea a 30 de intrebari si se desfasoara in scris, iar ultima parte a examenului prezinta 6 studii de caz individuale cu cate 20 de subpuncte. Timpul rezervat testarii este de 4 ore. Candidatii sunt considerati admisi daca au raspuns corect la un procent de cel putin 70% din intrebari si au obtinut un minim de 70% din punctajul maxim cumulat al studiilor de caz.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.