Ce-și doresc femeile de la bărbatul ideal?

3

De multe ori suntem în căutarea perfecțiunii, orbiți de idei pe care alții ni le-au indus în subconștient și care au așternut un văl în fața ochilor. Fără să ne dăm seama nu vedem că perfecțiunea are multe forme, iar dacă încercăm să ne deschidem în același timp inima și mintea o să privim totul dintr-o altă perspectivă.

Pentru că ceea ce pare a fi perfect pentru mine nu este neapărat și pentru tine. Și încă ceva… perfecțiunea este monotonă. Dacă nu ar exista mici elemente care  să iasă din decor și care să ne pună la încercare mintea, cu siguranță nu vom reuși să ne bucurăm intens de toate clipele frumoase din viața noastră.

În copilărie discutam mereu despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal. Soțul perfect. Cu toate că nici nu știam cu adevărat ce înseamnă asta sau ce vrem. Discutam despre un idealism adolescentin imatur. Prințul pe cal alb în brațele căruia vom găsi fericirea eternă. Însă nu ne gândeam la faptul că fericirea se crește. Că pentru a ne bucura cu adevărat de roadele ei va trebui să o udăm cu multe lacrimi. Abia atunci vom reuși să o savurăm la adevărata ei valoare.

Încă mai cauți bărbatul ideal? Nu trebuie să o faci prea mult. El o să fie acolo când te gândești mai puțin. Bărbatul ideal este cel care are cel mai multe idei și pasiuni comune cu tine, iar tu îl vei întâlni cu siguranță la momentul potrivit.

Bărbatul din basme sau bărbatul modern

Să stabilim un lucru. Bărbatul din povești există doar în povești. Dacă îl căutați, îl găsiți acolo… printre paginile prăfuite din biblioteca inimii.

Însă bărbatul modern nu cade pradă stereotipurilor, își exprimă personalitatea prin unicitatea stilului vestimentar, un look irezistibil și un comportament demn de un om care face parte dintr-o societate sănătoasă. Iar asta îl face cu adevărat special.

Ce vor femeile de la bărbați?

A trecut vremea când femeile căutau cu ardoare perfecțiunea dintr-un bărbat. Ar fi nedrept să fiu vocea unei întregi categorii când eu sunt doar un element din acea mulțime. Însă sunt anumite trăsături comune.

Femeile vor să fie înțelese!

Sunt momente în care o privire, o strângere de mână, o încurajare contează enorm. Mai ales dacă toate acestea vin din partea persoanei iubite.

Femeile vor un bărbat gentil lângă ele și nu un mârlan.

Este adevărat că sunt femei care acceptă caractere nepotrivite, însă din cauza lipsei educației, a fricii sau a faptului că au ajuns din anumite motive să se complacă într-o relație toxică. Însă o femeie puternică nu va accepta niciodată un mârlan lângă ea.

În privința bărbaților… nu te face mai „bărbat” faptul că o femeie stă cu tine de frică sau obligație. Din contră… asta demonstrează faptul că nu ești capabil să îți recucerești permanent partenera. Că ești inferior ei și nu o meriți.

Aș dori aici să mai adaug ceva… pentru fetele în căutare de partener. Cum se poartă cu alții se va purta și cu tine. Caută să observi care este comportamentul lui față de cei care depind oarecum de el sau față de cei asupriți de soartă. S-ar putea să ai surprize… Apoi gândește-te dacă te merită ori ba.

Femeile doresc un bărbat care să aibă grijă de imaginea sa

Un bărbat care se îngrijește se respectă atât pe el cât și pe partenera lui. Din fericire în ultimul timp, bărbatul modern a  început să pună mare accent pe imaginea sa. Trecând peste igiena corporală obișnuită care nu ar trebui să fie împărțită pe sexe, mai există și problema părului nedorit care este incomod și inestetic. Să fim sinceri. Nici o femeie întreagă la minte nu-și dorește o maimuță în pat. Aici găsiți diferite aparate de ras corporal sau kit-uri de îngrijire/îndepărtare păr performante.

Femeile doresc un bărbat care să le ofere siguranță și stabilitate

Aici nu fac referire doar la partea financiară ci și la cea emoțională. Femeile simt nevoia de siguranță atunci când se află în compania bărbatului iubit.

Să aveți multe idei în comun și să vă completați reciproc

Dacă întrunește toate aceste criterii asta nu înseamnă că este perfect. Sunt mulți bărbați care le au pe toate cele enumerate mai sus, însă le lipsesc anumite criterii care aparent sunt lipsite de importanță, însă trăite crează un adevărat disconfort. Este foarte important să aveți cât mai multe hobby-uri comune, iar în privița celorlalte să arătați mai multă toleranță sau după caz să nu faceți abuz. Nu uitați că pentru o relație sănătoasă este important și să vă completați reciproc.

Acestea sunt principalele caracteristici pe care femeile singure le cauta la un bărbat.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Cam putine lucruri 😀 dar chesta cu ingrijirea corporala, cred ca o bifeaza majoritatea dintre noi. M-ai distrat cu ” maimuta in pat”. Pe langa ceea ce ai enumerat tu, eu mi-as dori o persoana cu simtul umorului dezvoltat.

    • Puține, dar ar fi trebuit să scriu un întreg roman. :)) M-am limitat doar la câteva… las si pentru alte articole câte ceva de scris.

  2. clarrrr! deci la faza cu parul nedorit sunt total de acord. bai baieti, deci chiar nu e cazul sa ne pierdem printre fire de par! vrem a gasim mai repede! pe langa asta, zic ca pensatul e musai obligatoriu in ziua de azi! si as mai adauga tandretea, poate ca intram in rutina mult prea repede si ei, fiind barbati, uita sa mai fie calzi cu noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.