Cum poţi cuceri un bărbat de la prima întâlnire

4

Dacă tipul acela şarmant îţi place şi doreşti să îl cunoşti mai bine pentru o relaţie de lungă durată atunci nu mai sta pe gânduri şi invită-l tu la restaurant. Cine a spus că acest pas trebuie să îl facă doar bărbatul? Arată-i că eşti stăpână pe tine şi ştii ce vrei! Asta o să îi placă. Cum va decurge întâlnirea şi dacă îl vei cuceri depinde doar de tine.

cuceri un bărbat
Sursă foto: www.pexels.com

Fii naturală

Nu încerca să fii ceea ce nu eşti. O relaţie bazată pe sinceritate are mai multe şanse de reuşită în faţa uneia presărată cu mici minciunele. Fiind sinceră cu el, vei fi sinceră cu tine. Doar nu-ţi doreşti ca acel bărbat să te iubească pentru ceea ce nu eşti. În plus, un bărbat adevărat preferă o femeie sinceră. Nu uita că lumea este destul de mică, iar dacă îi vei oferi informaţii false, nu numai că vraja se va rupe dar tu rişti să cazi în dizgraţie.

Pune-ţi în evidenţă atuurile

Pune-ţi în evidenţă atât atuurile fizice cât şi cele intelectuale. Discută doar despre domenii pe care le stăpâneşti, altfel rişti să cazi în penibil. Scoate-ţi în evidenţă trăsăturile fizice purtând ţinute potrivite corpului tău. Îţi poţi scoate în evidenţă formele însă discret fără a lăsa impresia că eşti o femeie vulgară. Adoptă un machiaj cât mai natural punând accent în special pe ochi şi buze. Priveşte-l fix în ochi, asta  sigur o să îi placă.

Îmbracă-te adecvat

Îmbracă-te adecvat însă încearcă  să fii tu. Nu este obligatoriu să te îmbraci după ultimele tendinţe ale modei, dacă stilul nu te caracterizează. Adoptă o ţinută potrivită stilului tău, formei corpului dar şi evenimentului la care mergeţi. Pentru o cină romantică în oraş aici cu siguranţă vei găsi o rochie potrivită nevoilor tale.

Pasiuni comune

Discutaţi despre pasiunile comune. În primul rând dragostea trece prin stomac. Dacă mergeţi la un restaurant discutaţi despre meniu şi comandaţi ce vă place amândurora. O să fie mult mai „delicios”. Dacă vă place lectura, discută cu el despre ultimele cărţi citite. Dacă aveţi în comun călătoriile, povesteşte-i despre cele mai palpitante aventuri şi planifică o nouă vacanţă în care să îl incluzi şi pe el. Cu siguranţă propunerea ta îl va tenta.

Nu uita de bunele maniere

Nu îl pune în situaţii stânjenitoare. Vorbeşte încet şi nu căuta să atragi atenţia asupra voastră. Mulţumeşte atunci când ţi se aduce comanda, nu plescăi, nu vorbi cu mâncarea în gură şi evită să consumi prea mult alcool, mai ales dacă nu eşti obişnuită să faci asta.

Lasă-l treptat să te cunoască!

Orice bărbat iubeşte să descopere. Lasă-i impresia că îl placi, însă nu este suficient pentru a avea o relaţie cu el. Trebuie să îl laşi să te cucerească treptat. Să ştie că poţi oferi multe, iar el va trebui să te descopere.

Cu aceste mici trucuri ai şanse mari să îl cucereşti de la prima întâlnire. Dacă relaţia va merge depinde însă doar de voi. Multă baftă!

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. e frumos sa mergi la intalniri si chiar e de dorit sa nu te prefaci, o sa fie o surpriza neplacuta pentru el cand o sa-ti dai arama pe fata si sigur fuge mancand pamantul daca ia si o fire ciudata. asa, mai bine te expui din prima, sa stie cu ce are de-a face. parerea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.