5 tipuri de uşi de interior ideale pentru orice locuinţă modernă

5

Alegerea ușilor de interior nu este o sarcină chiar așa ușoară cum aparent pare. Asta pentru că reprezintă o investiție pe termen lung, dacă nu, chiar pentru toată viața. De aceea trebuie să optezi de fiecare dată pe materiale de calitate care să îți asigure tot confortul de care ai  nevoie, dar în același timp să aibă un design deosebit astfel încât să scoată din anunimat orice încăpere.

Pe piață există o gamă variată de uși interior pentru toate gusturile și toate buzunarel. Iată ce poți alege!

usi de interior

Uși glisante

Ușile glisante au devenit rapid preferatele tuturor celor care doresc să îmbine utilul cu plăcutul. Moderne și practice, acestea pot fi folosite atât ca uși pentru camere sau dressing dar și ca perete despărțitor. Dacă ai un living mare și dorești să maschezi o parte din el, ușile glisante reprezintă o alternativă practică din a transforma o cameră mai mare în două mai mici. Ușile glisante sunt la fel de utile și pentru spațiile mici. Pentru a economisi spațiu, mai ales în cazul holurilor înguste, o ușă glisantă reprezintă cea mai bună alegere. Astfel vei scăpa de tocul gros al unei uși obișnuite și vei câștiga și spațiul pierdut de unghiul de deschidere al unei uși normale.

Uși din sticlă

Ușile din sticlă securizată sau sablată sunt ideale pentru cei care iubesc lumina naturală, însă nu pot fi montate oriunde dacă vrei să ai parte și de intimitate. Sunt ideale pentru birouri, vitrine sau chiar și în locuințe. Unde poți monta o astfel de ușă într-un apartament? Dacă iubești lumina naturală și dorești ca soarele să îți lumineze și mai bine camera, atunci alege o astfel de ușă la balcon sau la bucătărie. Un alt avantaj al ușilor din sticlă îl reprezintă spațiul redus pe care îl ocupă. Fiind foarte subțiri, acestea oferă multă eleganță oricărui spațiu. Acest tip de ușă poate fi folosită atât în stilul clasic cât și ca ușă glisantă.

Uși Filomuro

Ușile Filomuro au tocul complet integrat în perete și balamale ascunse, astfel nu se văd atunci când ușa este închisă. Poate fi din ușă sau din lemn și oferă multă eleganță oricărui spațiu. Ușile Filomuro  sunt adeseori incluse în proiectele constructelor, astfe încât la finisaje acestea să se încadreze perfect în decor. La fel de utile sunt și pentru a masca perfect ușile poziționate pe scări, dulapurile sau ușa de la cămară.

Uși din furnir

Dacă preferi stilul clasic și iubești simplitatea și eleganța oferită de lemnul natutal, atunci o ușă de interior din furnir natural de la Kulttur.ro este cea mai bună alegere. Lemnul a oferit de fiecare dată un plus de rafinament, indiferent dacă este integrat într-un spațiu modern sau este element decor pentru o locuință rustică. În plus ușile din furnir sunt foarte rezistente în timp atât la zgârieturi cât și la șocuri mecanice, oferă intimitate, protejează încăperea de raze UV, protecție fonică 18-22 dB. Perioada de exploatare este de minim 25 de ani și pot fi ușor de armonizat cu orice piesă de mobilier. Finisajele sunt realiyate din lacuri ecologice care acoperă o gamă variată de esențe lemnoase precum: fag, stejar, nuc, pin etc.

Uși laminate

Ușile de interior laminate realizate din materiale de înaltă calitate sunt ideale pentru spațiile de trafic intens, sunt moderne, au un preț avantajos, oferă rezistență antifonică ridicată și pot fi ușor adaptat oricărui spațiu, indiferent dacă acestea sunt montate într-o locuință sau într-un ansamblu de birouri. Sunt elegante, moderne, ușor de întreținut. Poți opta pentru uși de interior laminate cu toc fix sau reglabil. Tocul reglabil este integrat în perete creând astfel o armonie perfectă cu interiorul camerei.

Indiferent ce tip de uși de interior alegi, important este să alegi doar materiale de calitate și modele care să fie pe placul tău!

 

 

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Citind articolul, parca ma bate gândul sa optez si eu pentru usi glisante, desi preferintele mele merg spre stilul clasic minimalist.
    Am gasit la ClassenUsi niste modele foarte frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.