Cum iti dai seama ce sampon de par este potrivit pentru tine

3

Fiecare dintre noi avem o structura a firelor de par diferita. Asa cum ne-am nascut cu o anumita nuanta a tenului sau cu o anumita forma a unghiilor, diferentele sunt majore si in ceea ce priveste firul de par. Un anumit tratament poate functiona si da rezultate aplicat pe un anumit tip de par in timp ce acelasi tratament poate fi total inutil pentru un alt tip.

De aceea, chiar si un sampon de par se poate numi un tratament deoarece contribuie la curatarea, hidratarea si protejarea firului de par impotriva factorilor daunatori.

sampon

Daca il putem incadra in categoria produselor cu ajutorul carora ne tratam parul si avem grija ca acesta sa aiba un aspect matasos si stralucitor putem spune ca alegerea samponului de par trebuie sa fie cantarita si sa urmeze cateva directii importante. Cum ne dam seama daca samponul de par este potrivit sau nu pentru tipul nostru de par?

Asa cum orice decizie vine pe baza experientei personale si asa cum nu iti poti da seama daca iti place un anumit fel de mancare decat daca il incerci, la fel se intampla si cu sampoanele de par. Este necesara testarea mai multor tipuri de sampoane, fie cele pentru par normal, fie cele pentru par sensibil, sau cele anti-matreata, hidratante sau pentru volum. Exista o intreaga gama de sampoane pentru par in magazine, iar pentru a-ti da seama daca un sampon este potrivit pentru tine, trebuie incercat. Astfel vei putea observa cum reactioneaza parul tau la un anumit tip de sampon.

Este important sa iei in considerare faptul ca testarea unui anumit sampon ar trebui sa dureze cateva saptamani. Nu poti sa iti dai seama dupa prima utilizare. De asemenea, poti observa in aspectul parului dupa uscare actiunea pe care a avut-o, in gradul de generare al sebumului si chiar si cum reactioneaza scalpul. Dupa unele sampoane pot aparea mancarimi, iritatii si chiar matreata.

Este indicat sa adaugi la experienta personala sfatul unui specialist. Poti sa iti faci o programare la un salon si sa ceri parerea unui specialist cu privire la tipul de sampon pe care ti-l recomanda.  Descopera toata colectia de sampoane in magazinul iHair si comanda online simplu si rapid!

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Cu caderea parului si eu ma confrunt. Par niste produse bune ceea ce am vazut pe site. Acum, cred ca depinde si de motivul caderii parului si s-ar putea sa nu fie suficient doar un sampon bun. Nu stiu, asa cred , si nu ma refer aici doar la bolnavii care sunt supusi chimioterapiei, ci alte deficite din organism.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.