Cât de parșiv este un bărbat în funcție de zodie

5

Te-ai întrebat cumva cât de parșiv e partenerul tău în funcție de zodie? Se pare că e dovedit științific faptul că astrele au o influența asupra fiecăruia dintre noi. Chiar dacă fiecare persoană este unică, există anumite cabracteristici comune care pot fi întâlnite la anumite persoane născute sub un anumit semn zodiacal.

Există persoane care prin natura lor te-ar trăda cu zâmbetul pe buze, persoane care ar face orice pentru a își atinge scopul și persoane care pun loialitatea mai presus de orice. Mai ales atunci când sunt puse în situații limită.

Om fără defecte nu există, însă în funcție de semnul zodiacal, acestea sunt mai mult sau mai puțin conturate! În acest articol voi prezenta partea întunecată a fiecărei zodii, așa că nu luați cele scrise ca pe o ofensă.

Cât de parșiv este un bărbat în funcție de zodie!

Berbec

Nativii din zodoia berbec sunt persoane oneste însă nu prea calculate. Îți va trânti câte o vorbă de duh când te aștepți mai puțin. Sunt sinceri, dintr-o bucată și incapabili de a recurge la mârșăvii pentru a își atinge scopul, chiar dacă au de pierdut. Însă sinceritatea lor exagerată și felul în care se exprimă transformă berbecul mai mult într-un bădăran, mai ales că nu se gândește la ce spune, când spune și unde spune. De multe ori face asta într-un moment nepotrivit, însă nu o face din răutate.

Taur

Nativii taur sunt mai mult încăpățânați decât parșivi. Încăpățânarea lor dusă la extrem uneori poate duce la fapte mai puțin morale. Însă nu este o zodie prea îndemânatică la acest capitol și nu reușește de fiecare dată să-și ducă planul mârșav la bun sfârșit. În plus nu sunt răzbunători, iar dacă le vei greși vor reacționa imediat. Fiind foarte impulsivi, mai bine nu le stai în acel moment în cale. Citește aici horoscop taur!

Gemeni

Nativii din zodia gemeni sunt extrem de duplicitari. Un geamăn bun, altul rău. Însă nu știi niciodată când e unul și când e altul. Aceasta este una din cele mai parșive zodii, capabile să te trădeze fără a clipi pentru a își atinge scopul. Mai mult decât atât, o fac cu zâmbetul pe buze și fără nici măcar un dram de compasiune sau remușcare. Iubesc intrigile, bârfele și sunt mitomani înăscuți. Uneori inventează lucruri chiar și despre apropiați pe care le aruncă în momente strategice pur și simplu pentru a se distra, chiar dacă persoana în cauză are de suferit.

Rac

Racii sunt extrem de sensibili. Atât de sensibili încât interpretează aproape orice îi spui, găsind în fiecare cuvânt sau situație ceva care să nu îi convină. Nu îți va spune asta imediat. Va tace și va scoate la suprafață gândurile când te aștepți mai puțin. Dacă ai făcut chiar și cea mai mică greșeală față de un rac, să fii sigur că nu te va ierta niciodată. Va avea grijă mereu să-ți amintească de asta și să-ți scoată ochii, indiferent cât de multe ai face să îl împaci. Mai mult decât atât, sunt extrem de răzbunători recurgând la orice pentru a i se face dreptate. Chiar și la blesteme, vrăji sau lucruri mai puțin curate. Răzbunarea lor nu are limite. Pe de altă parte este destul de milos și îți va sări în ajutor când ai nevoie. Dar nu va face asta fără să te înțepe oleacă, amintindu-ți că meriți tot răul care ți se întâmplă.

Leu

Nativii din această zodie sunt extrem de egocentriști. Considerându-se regi ai horoscopului, se vor așeza singuri pe un piedestal și de fiecare dată vor acționa gândindu-se la propria persoană. Nu vor avea scrupule atunci când vor fi puși în situații neplăcute, apelând la întreg arsenalul de arme pentru a învinge. Însă vor lupta pe față fără a apela la trucuri murdare sau minciuni. Totuși nu vor ezita să te pună în situații neplăcute chiar dacă nu este cazul în acel moment de un conflict. Vor să arate cu orice preț cine e șeful nu numai ție, ci tuturor.

Fecioara

Una din cele mai calme zodii, nativii din fecioară nu te vor trăda niciodată.  Cei născuți sub acest semn zodiacal nu știu și nici nu vor să fie parșivi. Fecioarele vor căuta mereu să te ajute, iar dacă le vei face ceva rău, răzbunarea lor constă în faptul că vor pleca din viața ta. În schimb sunt extrem de delăsători, așa că dacă îți vor promite ceva nu înseamnă că neapărat se vor ține de promisiune.

Balanță

Nu e de mirare că balanțele sunt tot semn de aer. Sunt firi extrem de parșive și se aseamănă destul de mult cu cei născuți în zodia Gemeni. Balanțele vor cântări în taler fiecare gest făcut, iar dacă acesta va înclina fie și puțin în dezavantajul lor, nu vor ezita să te înjunghie pe la spate (la figurat vorbind). Sunt mincinoși, egoiști, duplicitari și foarte înfumurați. Fac parte din cele mai periculoase și parșive zodii, așa că trebuie să fii precaută atunci când alegi un partener din această zodie.

Scorpion

Scorpionul este definiția parșivității. Este un bun manipulator, iar misterul care învăluie personalitatea lui te va atrage ca un magnet. De multe ori este răutăcios și extrem de răzbunător, așa că ai mare grijă să nu-l calci pe coadă pentru că este foarte veninos. În același timp este un bun lider și urăște să se lase condus. Este exagerat de perfecționist, vrea să dețină controlul la absolut orice ține de propria persoană și nu închide ochii la nicio greșeală pe care o faci. Vrea să fie totul exact cum îi place, indiferent pe câte cadavre calcă și este extrem de direct rănindu-i de multe ori pe cei din jur. Chiar dacă îi îndeamnă pe alții să facă fapte mărețe, el va fi primul care o să cadă în păcat. În schimb poate fi un bun prieten/iubit, iar dacă i-ai ajuns la inimă acolo vei rămâne. Citește aici totul despre horoscop scorpion!

Săgetător

Săgetătorii sunt prea sinceri și direcți pentru a intra în jocuri murdare complotând împotriva ta. Nu le vor păsa prea mult cât de dureroase vor fi vorbele lor pentru tine. Ținta lor e clară și vor lupta pe față. Așa că nu ai de ce te teme. Parșivitatea nu îi caracterizează.

Capricorn

Capricornii pot fi mult mai mârșavi decât scorpionii și mai încăpățânați decât taurii. Această combinație este letală. Capricornul chiar nu face parte din zodiile cu care să ai un trai liniștit. Au mereu ceva de ascuns, sunt inconsecvenți în orice fac și caută mereu să-și atingă scopurile mârșave cu tot dinadinsul. Nu țin cont de nimic și taie în carne vie tot ce îi iese în cale. Sunt extrem de răzbunători, apelând la strategii murdare pentru a te distruge atunci când i-ai greșit. Nu știu ce înseamnă compasiunea și sunt capabili să lovească chiar și atunci când ești deja la pământ.

Vărsător

Vărsătorii sunt parșivi doar cu alte persoane parșive. Dacă i-ai greșit, atunci să te ții! Sunt impulsivi așa că nu vor ezita să te facă de râs în public atunci când faci o greșeală. Nu le pasă de părerile celor din jur și țin mult la propria persoană. Atât de mult încât dacă nu le oferi afecțiune, o vor căuta în altă parte. Însă nu sunt capabili să te trădeze. Cu toate acestea, sunt loiali doar cu cei loiali, fiind adepții legii talionului. Nu te va ierta niciodată pentru greșelile comise iar răzbunarea lor constă în a te face să plătești cu aceeași monedă. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte!

Pești

Nativii din această zodie sunt firi sensibile însă sensibilitatea lor este direct proporțională cu parșivitatea atunci când au un scop de atins. Nu vor ezita să te înjunghie pe la spate atunci când au ceva de câștigat de pe urma ta. Le place bârfa și nu ezită să te arunce în răutăți gratuite, urmărind cu interes spectacolul în care ai intrat fără voia ta. Caută apoi să te consoleze făcându-te să crezi că nu el ți-e călăul ci colacul de salvare. Sunt extrem de alunecoși, nu-și recunosc niciodată greșelile și aruncă mereu vina pe tine chiar și atunci când sunt prinși în fapt. Nu e genul de persoană pe care să te bazezi la greu așa că nu trebuie să le acorzi prea mult credit.

 

 

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. In general nu prea cred in horoscop si caracteristicile zodiilor depin si ele de educatia si experienta de viata a persoanei repsective. Al meu este rac si nu mi-a reprosat niciodata nimic si nici nu s-a razbunat in 12 ani pentru niciuna din crizele sau scenele pe care i le-am facut.

    • Astrologii sunt de parere ca si ascendentul influenteaza considerabil caracterul unei persoane. Dar si eu sunt de parere ca educatia, mediul in care a trait mai ales in copilarie cand s-a format ca om si persoanele din jur au un rol foarte important. Acesta este un horoscop mai rautacios, dar fiecare nativ are multe alte parti bune.

  2. Am avut 2 gemeni reprezentativi in viata mea. Total diferiti din toate punctele de vedere. Un singur lucru ii lega, alcolul, dar si atunci, se comportau diferit. Unu era irascibil si artagos, altul dragastos si lipicios. Cred ca, conteaza mult si ascendentul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.