Este aniversarea căsătoriei și nu știi ce cadou să îi cumperi? 7 idei care te vor inspira!

7

Aniversarea fiecărui an de căsnicie reprezintă încă un pas pe scara evoluției. Cu fiecare an petrecut împreună atât la bucurie cât și la necaz, ajungeți să vă cunoașteți unul pe altul din ce în ce mai bine. Pe măsură ce relația de cuplu evoluează și grijile și nevoile cresc. Apar copiii, ratele la bănci, numeroasele facturi și lipsa timpului. De multe ori grijile și lipsurile materiale vă fac să vă abțineți de la micile plăceri care odinioară făceau parte din normal. Astfel micile atenții sunt înlocuite de alte probleme. Fiind mai rare, acestea devin și mai prețioase pentru persoana iubită. Poate nici nu-ți mai aduci aminte când i-ai oferit ultima dată un set de bijuterii din aur, un parfum sau un buchet de flori.

Sursă foto: https://pixabay.com

 

Dacă vrei să îi faci o surpriză plăcută, atunci poți ține cont de următoarele idei, în funcție de bugetul disponibil.

O cină romantică

Cu siguranță aveți un loc preferat. Locul în care v-ați întâlnit prima dată, locul în care ați sărbătorit un anumit eveniment din viață sau locul în care ai cerut-o de soție. Rememorați acele clipe frumoase la o cină romantică. Sau dacă vrei ca surpriza să fie și mai intensă, gătește-i ceva. Mai ales dacă nu obișnuiești să o ajuți prea des prin bucătărie. Ai grijă însă să fie ceva comestibil, altfel mai bine o inviți la un restaurant.

Bijuterii

Chiar dacă sunt femei care nu au dezvoltat o pasiune pentru bijuterii, un astfel de cadou mai mult ca sigur nu va trece neobservat, iar soția ta va rămâne cu siguranță impresionată. Nu trebuie să îi cumperi bijuterii aur opulente. Este suficient să o surprinzi cu un inel din aur micuț, cu cercei de aur finuți sau dacă obișnuiește să poarte, un set de brățări din aur. Îi poți comanda un astfel de cadou de pe www.bijuteriilarosa.ro!

Un ceas

Dacă iubește accesoriile, atunci îi poți comanda un ceas. Ai grijă ca acesta să fie unul original, altfel există riscul ca darul să sfârșească undeva printr-un sertar și să nu fie niciodată purtat. Alege-i unul în funcție de personalitatea pe care soția ta o are dar și în funcție de stilul ei vestimentar.

Parfumul preferat

Toate femeile iubesc parfumurile, însă nu orice femeie iubește orice parfum. Arată-i cât de mult o cunoști îbrăcând-o parfumul preferat. Cu un astfel de cadou nu vei da greș absolut niciodată.

Un gift card

Dacă e o persoană pretențioasă și greu de mulțumit, cel mai bine este să îi faci în dar un voucher de cumpărături. Un astfel de cadou mai mult ca sigur o va încânta, mai ales că își poate cumpăra ce își dorește și ce i se potrivește. Dacă ai văzut-o uitându-se insistent la o rochie sau la o pereche de pantofi, însă a evitat să-și cumpere ceva, un gift card cu siguranță va rezolva problema. Ea își va cumpăra ce își dorește, iar tu vei ști că nu ai dat greș cu mărimile. Ai grijă însă la suma disponibilă pe voucherul de cumpărături. Caută să nu fii zgârcit!

O călătorie

Toți iubim vacanțele. Surprinde-o cu o călătorie în doi într-o destinație romantică sau într-un loc în care ea își dorea de mult timp să meargă. Astfel veți petrece puțin timp doar voi și veți avea șansa să rememorați clipele petrecute împreună atunci când relația voastră era la început.

Comandă-i flori!

Există mai multe florării online care oferă serviciul de livrare la domiciliu sau birou. Un buchet mare realizat din florile preferate mai mult ca sigur o va impresiona. Ai grijă să îi transmiți și un mesaj prin care să îți exprimi sentimentele pe care le ai față de ea și cât de mult înseamnă ea pentru tine. Un astfel de gest de multe ori valorează mai mult decât îți poți imagina.

 

7 COMENTARII

  1. De-a lungul anilor, am primit cadouri variate de la sot, dar uite ca flori prin curier nu am primit. Bijuterii, parfum, calatorii undeva doar noi doi da. Si au fost foarte atent alese ceea ce mi-a placut enorm. Sper doar sa ma fi ridicat si eu la acelasi nivel prin cadourile pe care i le-am oferit.

  2. Radu vrea cadouri, auzi la el! Noi pe 18 septembrie am facut 7 ani de cand ne-am luat si in ziua aia am uitat amandoi pentru prima data. E agitatie mare in vietile noastre in perioada asta si nu am mai dat importanta. Pe 19 ne-am adus aminte, dar nu ne-am mai facut cadouri. A ramas pe anul viitor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.