5 aparate de îngrijire indispensabile oricărui bărbat modern

3

Bărbaţii au început să le facă deja concurenţă doamnelor în ceea ce priveşte atenţia acordată aspectului fizic. Şi cum era de aşteptat, din sertarul cu produse pentru îngrijire şi igienă, există câteva aparate absolut indispensabile oricărui bărbat care îşi doreşte un aspect cât mai sexy şi îngrijit. Acum între noi fie vorba fetelor… oleacă de burtică nu ne deranjează, dar un aspect general neîngrijit cu siguranţă da!

În ultimul timp unii băieţi au început să meargă la saloanele de înfrumuseţare la fel de des cum merg femeile. Însă există bărbaţi care preferă să se ocupe ei înşişi de propriul aspect. Pentru că nu-i aşa? Ce faci cu mâna ta, e bine făcut! 😀

Ce aparate de îngrijire nu ar trebui să lipsească din sertarul oricărui bărbat modern?

1. Aparatul de bărbierit

Un aparat de bărbierit bun trebuie să ofere precizie tăind astfel cu uşurinţă fiecare fir de păr indiferent de lungime sau de poziţia acestuia din cât mai puţine mişcări. Nu trebuie să fie agresiv cu pielea ci să fie practic şi uşor de folosit. Ideal ar fi un aparat de bărbierit fără fir, deoarece este mai uşor de manevrat. Un aparat de bărbierit pentru un bărbat care iubeşte să se îngrijească va dispune de mai multe funcţii. În funcţie de dispoziţia ta poţi alege cum preferi să te bărbiereşti: cu etanşarea Aquatec umed şi uscat  rapi şi comod, sau umed cu gel sau spumă chiar şi sub duş.  Alege cel mai bun aparat de bărbierit din oferta disponibilă aici!

2. Aparat de tuns

Sunt mulţi bărbaţi care aleg să se tundă acasă sau măcar să-şi menţină tunsoarea, aşa că un aparat de tuns cu siguranţă te va salva de fiecare dată când eşti pe grabă, vrei să arăţi bine şi nu ai timp să ajungi la frizer. Utilizarea lui nu necesită decât puţină îndemânare, în rest te poţi tunde şi singur dacă ştii cum şi dacă nu vrei ceva mai complicat.

3. Aparat de tuns barba

Barba este un „accesoriu” la modă, aşa că mai mult ca sigur îţi doreşti să arate perfect în permanenţă. Alege un aparat de tuns barba cu control asupra contururilor şi ghidaj exclusiv cu laser. Funcţia aceasta îţi va oferi precizie şi o barbă perfectă. Ţine cont şi de lungimea firului de păr. Un aparat de tuns barba performant îţi va permite să îi setezi lungimea preferată de tuns cu uşurinţă.

4. Aparat de tuns pentru nas, gât, sprâncene şi perciuni

Părul câteodată insistă să crească în cele mai nepotrivite locuri. Un aparat obişnuit nu poate fi folosit pe orice zonă a corpului, însă un astfel de dispozitiv va înlătura părul şi din cele mai inaccesibile zone, rapid, fără durere şi fără ca firul de păr să fie smuls. Aparatul este foarte comod, practic şi uşor de folosit. În plus dispozitivul de tăiere este protejat de o apărătoare din folie foarte subţire cu vârfuri rotunjite, care are rolul de a preveni iritarea pielii.

5. Aparate de tuns multifuncţionale

Acest gen de aparate sunt cele mai căutate deoarece te ajută să te bucuri de mai multe funcţii de tuns a părului de pe cap, faţă şi corp într-un singur aparat. Este foarte practic şi poate fi folosit chiar şi sub duş pentru a îndepărta firele de păr nedorite de pe corp.

Acestea fiind spuse, orice bărbat modern ar trebui să aibă în sertarul său un kit de îngrijire şi îndepărtare păr performant şi uşor de folosit!

3 COMENTARII

  1. De când e lumea, bărbații s-au îngrijit la fel de mult precum femeile. Doar că nu au făcut mereu tam-tam din cauza aceasta și impresia generală a fost că domeniul îngrijirii aparține exclusiv femeilor. Iată că nu e așa deloc. Din ce în ce mai mult, se constată că bărbații nu sunt diferiți, ci doar mai retrași.

  2. asa, asa! da-le sfaturi sa se ingrijeasca, poate citeste si al meu care, desi are una din cele mai bune masini de tuns barba, o foloseste tot mai rar, spre disperarea mea. Am inteles ca ii place cu barba, chiar daca eu nu l-am luat barbos, dar macar sa fie tunsa si aranjata!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.