Ți-ai spart smartphone-ul? Află unde îl poți repara!

3

Tehnologia nu mai este de mult timp un lux, ci o necesitate. Chiar mă amuză gândul că sunt persoane care au telefonul mai scump decât mașina. Chiar dacă pare un paradox, să știți că sunt și astfel de cazuri. Dar ce faci atunci când într-o mică clipă de neatenție te alegi cu telefonul spart sau constați că în urma unei manevrări necorespunzătoare, telefonul a suferit un accident? Cauți un service GSM! Chiar dacă reparația e destul de scumpă, măcar nu te costă cât un telefon performant nou.

Unde îți poți repara iPhone-ul sau Samsung-ul?

Majoritatea au impresia că există service-uri bune pentru reparat telefoane doar în București sau în marile orașe. Însă și în orașele ceva mai mici există specialiști capabili să  repare un smartphone rapid, folosind doar piese originale și la un preț avantajos.

Spre exemplu, dacă ești în căutarea unui service GSM în orașul Suceava, atunci GlassGSM este cea mai bună alegere! Însă nu doar sucevenii se pot bucura de acest service ci oricine are nevoie  să își repare telefonul, din orice localitate din țară.

Tot ce trebuie să faci, este să intri pe site-ul GlassGSM, să selectezi modelul telefonului și ce defect prezintă, introduci IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#, adaugi comanda în coș, completezi formularul care îți apare pe site, suni curierul și îl trimiți în service. Prețurile sunt afișate pe site, așa că vei ști la ce costuri te poți aștepta. Manopera este inclusă în preț. Vestea bună este că nu va trebui să aștepți o săptămână sau o lună pentru a te bucura din nou de telefonul tău. În doar 3 zile îți vei primi înapoi telefonul reparat prin curier, iar tu vei plăti la livrare după ce vei verifica dacă a fost reparat. Mai mult decât atât, la cerere poți primi un link unde poți privi live reparația.

Pentru cei care sunt din Suceava, este mult mai simplu. Reparația se face în 30 – 90 minute.

Dacă nu știi ce problemă are device-ul tău, tot ce trebuie să faci este să îi contactezi pe cei de la GlassGSM. Astfel vei primi gratuit o diagnoză a gadget-ului precum și care este prețul reparației. În plus beneficiezi și de 90 de zile garanție.

De ce GlassGSM?

În urmă cu doi ani soțul meu și-a spart telefonul. L-a trimis într-un service tocmai la Constanța. Pe lângă faptul că înlocuirea display-ului a costat destul de mult, a trebuit să aștepte aproape o lună. În timpul ăsta, cu siguranță dacă aș fi comandat un telefon nou din China, sigur ar fi venit mai repede. Chiar dacă prețul oferit a fost mai mic decât alt service, timpul de așteptare m-a făcut să regret alegerea făcută. Și ca un făcut, la un an l-a spart din nou, așa că de data asta și-a îndreptat atenția spre acest service.

Am ajuns întâmplător pe site-ul lor prin intermediul paginii de Facebook și mi-a atras atenția numeroasele recenzii pozitive venite din partea altor clienți.

Atunci când intenționați să vă trimiteți telefonul într-un service, vă sfătuiesc să analizați cu atenție site-ul și să fiți atenți la toate detaliile. Nu vă lăsați vrăjiți în primul rând de prețurile aparent mici. Unele din ele, mai conțin și alte prețuri ascunse sau în spatele lor se ascund servicii de proastă calitate (piese înlocuite ieftine, reparații de mântuială, timp de așteptare mare). Nu este cazul și celor de la GlassGSM, care au reușit să își câștige rapid respectul prin seriozitate, servicii de calitate la prețuri corecte!

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Tocmai si-a reparat al meu telefonul la ceva firma in Timisoara si merge perfect. Sincer, imi era teama de genul acesta de firme, imi imaginam doar oameni neseriosi care lucreaza ilegal (nu stiu de unde am ajuns sa cred asta) dar nu e asa. Cu toata increderea mi-as lasa telefonul pe mana lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.