Marcaje pe care le intalnim la jantele auto

2

Numerosi conducatori auto nu cunosc semnificatia unor marcaje utile pentru jante si anvelope. Daca va intereseaza acest aspect, puteti afla mai multe in continuare.

Jantele constituie un element important, contribuind la functionalitatea anvelopelor si, implicit, a unui vehicul in miscare. Este preferabil sa optati pentru jante specializate in functie de sezon sau cel putin sa efectuati o revizie periodica, pentru a verifica starea in care se afla. Intretinerea jantelor este usoara, chiar si pentru soferii mai putin experimentati. In magazinul nostru online, puteti descoperi o gama diversificata de jante auto ieftine provenind de la producatori cunoscuti, alaturi de o oferta imbatabila la anvelope iarna, vara si all season.

Logo-ul MFS prezent pe flancul unui pneu, de pilda, ilustreaza faptul ca acea anvelopa detine protectie speciala pentru flansa jantei. Denumirea este o abreviere de la Rim Flange Protection, acest marcaj referindu-se la protejarea jantei contra deteriorarii cauzate de bordurile de trotuar.

Extended Hump, pe scurt EH2 reprezinta un anumit tip de jante care au fost proiectate sa scada riscurile dejantarii cauciurilor in situatii in care intervin pierderi de presiune.

Alte marcaje utile:

  • FP>protectie pentru janta.
  • FR –> nervura de protectie a jantei
  • FSL –> Protectie jante.
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.