Descoperă magia dansului alături de şcoala de dans Triumph Dance Academy

4

Dansul este unul din cele mai senzuale şi spectaculoase acte artistice. De fiecare dată privim cu admiraţie mişcările hotărâte, pline de graţie ale protagoniştilor şi suntem plăcut impresionaţi de limbajul trupului reflectat în sincronizarea dintre parteneri şi complexitatea momentului. De multe ori ne întrebăm dacă şi noi putem face asta. Ne ruşinăm de faptul că avem două picioare stângi care nu vor să asculte nici ritmul nici dorinţa de a atinge perfecţiunea. Însă în spatele fiecărui dans se află pe lângă talent şi multă muncă, pasiune şi perseverenţă.

Este adevărat că exerciţiul contribuie mult la atingerea perfecţiunii, iar persoanele care au făcut în copilărie cursuri de dans au mai multe şanse să simtă mai uşor ritmul şi să evolueze rapid. Însă indiferent de vârstă un lucru rămâne clar: dacă îţi place ceea ce faci, atunci ai toate şansele să reuşeşti. Pentru asta ai nevoie de multă voinţă şi un antrenor de dans.

Unde poţi apela la cursuri de dans?

Dacă eşti în căutare de cursuri dans Bucuresti, indiferent de vârstă sau nivelul de pregătire pe care îl ai, Triumph Dance Academy îţi va oferi diferite cursuri de dans în funcţie de nivelul tău şi dorinţele pe care le ai. Ţin să menţionez faptul că această şcoală de dans este fondată de către Iulian Panait, un dublu campion naţional, dublu vicecampion naţional şi reprezentat al României la trei Campionate Mondiale de dans sportiv. Mai mult decât atât, Iulian Panait este acreditat de Federaţia Română de Dans Sportiv aşa că dacă alegi să participi la un astfel de curs, eşti pe cele mai bune mâini.

De ce să faci un curs de dans?

Este frustrant atunci când ieşi în colectivitate şi eşti invitat sau invitată la dans. Toţi simt muzica mai puţin tu. Bine, poate că mai sunt şi alţii care sunt în aceeaşi situaţie. Dar pe tine în acel moment te interesează doar de felul în care tu te mişti. Iar dacă ştii că eşti cam pe lângă muzică, mai mult ca sigur nu te vei simţi bine, iar în loc să te bucuri de moment cauţi să analizezi mişcările celor mai experimentaţi şi să le imiţi. Însă nu prea îţi iese, iar astfel te simţi penibil.

Dacă vei face un curs de dans vei reuşi să înveţi cum să-ţi controlezi mişcările, să te sincronizezi cu partenerul sau partenera şi să simţi fiecare ritm. Nu ne naştem învăţaţi. Până şi cei mai talentaţi dansatori au avut nevoie de un instructor de dans. Chiar şi dansatorii profesionişti apelează la un coregraf. Aşa că ai toate motivele să apelezi şi tu la serviciile unui instructor profesionist, mai ales dacă urmează să te căsătoreşti şi ai nevoie de cursuri dans nuntapentru a vă impresiona invitaţii.

Mai mult decât atât, prin dans veţi reuşi să vă menţineţi în formă, sau chiar să daţi câteva kilograme jos dacă este nevoie.

Ce curs de dans poţi alege?

Cursuri dansul mirilor

Acestea sunt cele mai căutate cursuri în rândul cuplurilor. Dansul mirilor este unul din cele mai aşteptate momente de la petrecerea de după ceremonia religioasă. În acea clipă toţi invitaţii urmăresc şi analizează fiecare mişcare. Dansul mirilor dă start petrecerii, iar dacă sunteţi perfecţionişti cu siguranţă vă doriţi să dansaţi asemenea unor dansatori profesionişti. Momentul dansului este unic şi va rămâne veşnic în inimile mirilor.

Cursuri dans pentru copii

Dacă ai un copil pasionat de dans, atunci nu-i tăia aripile şi încurajează-l să-şi urmeze visul. Dansul nu numai că este frumos, dar contribuie şi la disciplinarea pozitivă a copilului. Grupele de vârstă sunt cuprinse între 4-6 ani şi 7-12 ani şi sunt structurate în funcţie de nivelul de pregătire al fiecărui copil, astfel încât acesta să progreseze.  Împreună cu cel mic şi instructorul de dans puteţi alege cel mai potrivit stil către care copilul are abilităţi deosebite sau care îi face plăcere să îl practice. Stilurile de dans pentru copii predate la Triumph Dance Academy sunt: dansul latino, dansul modern sau dansurile clesice (vals, tango, quickstep etc)

Cursuri dans popular

Cursurile de dans popular au început să fie din ce în ce mai căutate. Se pare că românii au început să aprecieze din ce în ce mai mult dansul tradiţional aşa că apelează la astfel de cursuri. Cele mai căutate stiluri de dans popular sunt: hora, sârba şi braşoveanca, dar şi alte dansuri specifice anumitor regiuni în parte. Dansul popular este practicat în special la nunţi şi botezuri, dar şi la alte evenimente care au drept ţintă promovarea cultural-tradiţională românească.

Cursuri dans de societate

Aceste cursuri sunt destinate adulţilor, iar stilurile predate sunt: vals, salsa, tango, blues sau alte dansuri moderne.

Cursuri dans oriental

Cursurile de dans oriental sunt practicate în general de reprezentantele sexului frumos. Dansul oriental este un dans specific regiunii din Orientul Mijlociu şi era practicat de cadâne pentru sultan, dar şi la petrecerile date în harem unde femeile erau şi protagoniste şi spectatoare. Dansul oriental te va ajuta să îţi pui în valoare feminitatea, eleganţa şi senzualitatea.

Doreşti să ai parte la evenimentul tău de un moment incendiar?

Există un adevărat trend atât la nunţi cât şi la alte evenimente de a invita dansatori profesionisti capabili să încingă atmosfera şi să ofere un spectacol unic şi memorabil invitaţilor. Dacă doreşti să ai parte de un astfel de moment, atunci Triumph Dance Academy îţi va trimite cei mai buni dansatori.

 

 

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.