Cauți o casă de închiriat în București?

3

Există mai multe motive pentru care să cauți o casa de inchiriat in Bucuresti! Te invit să le descoperi pe cele mai importante, iar dacă te regăsești în una din categorii atunci cu siguranță acest articol își va fi de folos.

Ai un job în București mai bine plătit sau ai venit să studiezi

În ultimul timp am observat că există o tendință printre cei care vin din provincie și lucrează la aceeași multinațională să caute case ieftine de închiriat. Au parte de tot confortul de acasă, în plus pot împărți chiria. Acest model este întâlnit și în afara țării, unde cei plecați la muncă preferă să locuiască împreună economisind o parte din banii dați pe chirie dacă ar locui singuri într-un apartament.

La o astfel de strategie au apelat și unii studenți care țși doresc mai mult confort decât cel oferit de camerele de cămin, sau pur și simplu nu au mai prins locuri și sunt nevoiți să stea în chirie. În general, în astfel de case locuiesc studenți străini veniți la noi în țară, sau angajații altor companii din afara țării veniți pentru specializare sau schimb de experiență.

Vrei să te muți de la ai tăi și nu ai unde!

Nu doar cei care vin în București pentru studii superioare, pentru un job mai bine plătit sau pentru specializare sunt nevoiți să își caute o locuință de închiriat. Sunt mulți localnici care au nevoie de un astfel de spațiu. Poate o să te întrebi de ce să caute case de inchiriat in Bucuresti dacă ei sunt din același oraș. Ei bine sunt anumite situații care impun acest lucru.

Sunt foarte mulți cei care își caută o astfel de locuință și care vor să-și ia viața în piept și se mută de la părinți, încercând astfel să devină independenți. Cu atât mai mult cu cât își întemeiază și o familie. Majoritatea persoanelor din această categorie aleg să stea în chirie o scurtă perioadă de timp, până când reușesc să obțină un credit ipotecar pentru o nouă locuință. Însă sunt anumite cupluri ceva mai pretențioase, care nu-și doresc să stea la bloc. Aceștia aleg o casa la curte de inchiriat până când își vor găsi o casă de cumpărat care să le fie pe plac, sau în cazul în care dispun de un teren, își vor ridica sau renova locuința.

Dorești un spațiu drăguț pentru un salon de înfrumusețare, clinici private sau pentru o cafenea selectă

Iubitorii de lux își doresc de fiecare dată ca atunci când pășesc pragul unui salon sau clinici să fie întâmpinați de un mediu familiar nu unul care să le amintească unde au venit și pentru ce. Sunt multe astfel de vile de inchiriat Bucuresti, mai ales în zonele intens circulate unde te poți răsfăța apelând la ajutor de specialitate într-un ambient familiar. Un astfel de spațiu poate fi folosit și ca sediu pentru firma ta, așa că vei lucra cu mai mult spor dacă ambianța este plăcută.

 

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.