Vara purtăm săndăluțe!

2

Când vine vorba de încălțăminte pentru copii, trebuie să știi că aceasta trebuie să îndeplinească anumite criterii esențiale pentru a nu influența negativ felul în care copilul își formează mersul. Chiar dacă varietatea de produse disponibile pe piață te face să cumperi doar pentru că un anumit model este drăgălaș, trebuie să ții cont și de calitatea materialului din care este făcut, forma și mărime. De aceste criterii trebuie să ții cont indiferent dacă faci cumpărături online sau dintr-un magazin fizic. În vara aceasta mi-a atras atenția oferta de sandale copii kalapod.

Când vine vorba de încălțăminte pentru copii, evit să cumpăr online pentru copilul meu. Nu din cauza faptului că mi-ar fi frică ca nu care cumva îi cumpăr ceva nepotrivit. Fiecare magazin online care se respectă are un tabel de mărimi, iar dacă îl respecți, atunci nu ai de ce să îți faci griji. Cauza pentru care evit să cumpăr orice tip de încălțăminte online pentru copilul meu este strict legată de o problemă medicală. Cel mic are la talpa de la un picioruș un mic limfangiom, care poate fi îndepărtat doar chirurgical, iar momentan medicii la care am fost pentru investigații consideră că nu este cazul pentru o intervenție. De aceea prefer ca pantofii sau ghetuțele să le probeze. Însă când vine vorba de sandale copii sau papucei, pot cumpăra de oriunde.

Cum alegi încălțămintea potrivită pentru copilul tău!

Fiecare mămică știe ce este mai bine pentru puiul ei. Nu este greu să alegi incaltamintea potrivita, chiar dacă o cumperi dintr-un magazin online. Important este ca aceasta să nu fie nici prea mare nici prea mică deoarece nu numai că va crea un disconfort în timp ce va păși ci va influența și felul în care cel mic își va forma mersul, să fie confecționată dintr-un material moale și să aibă talpa flexibilă.

În perioada de vară prefer să îi cumpăr băiatului meu sandale pentru copii deoarece sunt confortabile și nu le pierde din picioruș atunci când aleargă prin curte, riscând astfel să se rănească.

Dacă sunteți în căutare de sandale online pentru copilul dumneavoastră, găsiți o varietate de modele la prețuri avantajoase pe kalapod.ro!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. sa stii ca de la Kalapod imi cumparam si eu incaltaminte, dar de ceva vreme nu am mai potrivit- o cu marimile (eu am piciorul mai lat). Tot e bine ca mi-ai adus aminte de ei pentru ca stiu ca au incaltaminte ieftina ideala pentru copiii de varsta Alexandrei, care schimba pantofii de la luna la luna.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.