5 detalii care fac diferenta la petrecerea de botez!

2

Botezul: prima petrecere importanta organizata cu ocazia nasterii bebelusului tau. O ocazie pentru care merita sa faci planuri din timp, astfel incat totul sa fie pregatit ca la carte. Si, pentru ca vorbim despre un eveniment deosebit atat pentru tine, cat si pentru familie si prieteni, asigura-te ca esti la curent cu moda in materie de petreceri astfel incat sa faci cele mai bune alegeri in materie de detalii menite sa faca diferenta la unul dintre cele mai importante momente din viata copilului tau.

Iata 5 lucruri de care sa tii cont la botez!

In mod cert, atat tu, cat si nasii pe care ii alegi pentru botezul bebelusului tau o sa trebuiasca sa va ocupati de indeplinirea unui set de traditii si obiceiuri specifice unui astfel de moment.

De aceea, urmareste sfaturile si sugestiile de mai jos pentru a te asigura ca nu uiti 5 dintre cele mai importante lucruri care trebuie sa se regaseasca OBLIGATORIU la petrecerea de botez a micutului tau.

  1. Cu siguranta, ai auzit si tu ori ai citit prin cataloage despre suvenirurile sub forma de marturii pe care trebuie sa le oferi invitatilor sositi la petrecerea de botez. De altfel, moda in aceasta privinta a evoluat extrem de mult, acum magazinele comercializand o paleta larga de modele de marturii personalizate in functie de dorintele parintilor ori de sexul copilului. Poti gasi o paleta larga de modele de marturie pentru botezuri pe care sa le poti integra chiar si in decorul salii pentru petrecere.
  1. Tortul reprezinta unul dintre cele mai importante detalii la petreceri. De aceea, asigura-te ca tortul pe care il alegi pentru botezul copilului tau sa fie, cu adevarat, spectaculos atat ca design, cat si ca gust. Nu vei regreta nicio clipa daca alegi torturi pentru botez de la Cofetaria Armonia pentru tine si invitatii tai.
  1. Sunt la mare cautare arcadele cu flori naturale ori baloane de la intrarea in restaurant. Amplaseaza si tu o arcada pentru a-ti astepta invitatii asa cum se cuvine. Fiind vorba de petrecerea unui bebelus, mizeaza pe efectul arcadelor din baloane alese in culorile predominante ale salonului in care se organizeaza petrecerea.

 

  1. Un detaliu deloc de neglijat la botez reprezinta cadoul pentru micul sarbatorit. Asadar, daca mergi la petrecere in calitate de nasa a micutului, asigura-te ca oferi un cadou util parintilor care trebuie sa isi creasca bebelusul in conditii impecabile. O varianta inedita de cadou poate fi un patut pentru bebe regasit pe bebelas.ro pe care sa il oferi, cu drag, proaspetilor parinti.
  1. Cu siguranta ai auzit de efectul pe care il poate avea un candy bar amplasat strategic in restaurant, mai ales in cadrul petrecerilor organizate special pentru copii. Mizeaza si tu pe ideea pozitionarii unui candy bar intr-un punct-cheie din salonul pentru petrecere astfel incat sa oferi invitatilor tai posibilitatea de a gusta dulciuri inedite de cate ori isi doresc. Asigura-te ca ai prajituri, briose si bomboane la discretie, astfel incat sa satisfaci pana si cele mai pretentioase gusturi ale celor sositi la eveniment.

Iata 5 sfaturi importante de care sa tii cont in organizarea unei petreceri de botez reusite! Cu siguranta, iti vor fi de folos!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. am notat ideile tale pentru ca in iulie avem si noi botezul nepoatei mele si am fost rugata sa ajut parintii putin cu organizarea. Bine, nu va fi o petrecere foarte mare, dar e bine sa oferi invitatilor o experienta cat mai placuta, nu?

  2. Oh, cat de mult conteaza asa numitele detalii.
    Stii cum se spune….detaliile fac diferenta!
    Da, la o petrecere pentru copii este important ca dulciurile sa existe in variante diverse, iar cadourile pentru copilul caruia ii este dedicata petrecerea….ar trebui sa fie ceva ce au nevoie parintii, inclusiv un patut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.