Poftă de o pizza?

2

Miroase apetisant. Savoarea ei îţi tulbură simţurile, te îndeamnă să ţi-o doreşti şi să o devorezi cu o poftă nebună. Simţi aroma fiecărui ingredient cum explodează la fiecare muşcătură. O combinaţie de arome şi culori care a atins perfecţinea. Un gusturi desăvârşit, la fiecare muşcătură! La restaurant, acasă, la birou, pizza este mereu alegerea numărul 1 a milioane de oameni.

Se anunţă musafiri şi nu ai nimic pregătit? 
Ai avut o zi grea si nu ai chef să găteşti nimic? 
Ai chef de un mic party, dar nu are nimeni chef să stea în bucătărie? 
Este ziua copilului tău şi acesta şi-a invitat prietenii? Comanzi şi pizza! Copii o adoră!
Pur şi simplu, ţi-e poftă de o pizza? Comanzi una!

Dacă eşti din Bucureşti şi vrei să-ţi încânţi papilele gustative cu ceva delicios şi la un preţ avantajos, atunci e musai să comanzi o pizza de la Pizzicato!

Tu şi prietenii tăi veţi fi încântaţi să descoperiţi o serie de combinaţii delicioase de pizza, realizate din ingrediente proaspete şi aşezate cu măiestrie pe un blat pufos, uşor crocant şi plin de savoare.

Redescoperă savoarea clasică  pură italienească comandând o pizza Carbonara, Capriciosa, Qoatro Formaggi, Quatro Stagioni, Prosiutto e Funghi, Gargantua, Pizza Hawaiana, Boscaiola, Marguerita sau Diavola. 

Dă frâu gusturilor fine şi comandă o Pizza cu Somon Fume si capereCamembert si trufe ori Pescatore.

Eşti vegetarian sau ţii post? Comandă o pizza Vegetariană plină de savoare!

Sau dacă îţi place să experimentezi şi să creezi pizza perfectă, surprinde-ţi apropiaţii cu o reţetă delicioasă „ca la mama acasă”! 😀

Eu recunosc! Când vine vorba de acest preparat delicios, sunt un dezastru în bucătărie! Prefer de fiecare dată să comand. Prima problemă de care mă lovesc… este blatul. Iar dacă respect reţeta, tot nu-mi iese, iar de vină se pare că este cuptorul! Cea mai bună pizza iese dintr-un cuptor profesional. De aceea prefer să comand.

Când vin prin capitală, nici nu mai am nevoie de pretexte pentru a găti, deoarece oricum nu am unde. Aşa că optez pentru livrare pizza Bucureşti direct la camera de hotel! Sau dacă am chef de o plimbare de seară aleg să mă bucur şi de o pizza setor 1! Şi dacă tot sunt în capitală şi îmi doresc să mănânc o pizza Bucuresti, atunci alegerea mea este Pizzicato!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.