7 motive care să te determine să îţi cumperi un hoverboard

2

Tehnologia a evoluat atât de mult în ultimii ani, încât nu ne mai miră absolut nimic. O inovaţie care se pare că devine din ce în ce mai populară în România este un gadget utiliat în special de tineri atât pentru a se distra în timpul liber cât şi pentru a se deplasa în diferite locuri din oraş. Este vorba de hoverboard, o jucărie iubită atât de adulţi cât şi de copii.

În primul rând ce este un hoverboard?

Hoverboard-ul este un gadget pe două roţi, destinat persoanelor dornice de aventură, distracţie, plimbări în aer liber, sport şi adrenalină. În acelaşi timp este un gadget cool şi foarte util indiferent dacă îl foloseşti pentru a te distra sau pentru a te deplasa la locul de muncă. Hoverboard-ul este un produs care îmbină perfect utilul cu plăcutul deoarece reprezintă cu succes urmatoarea generatie de transport personal electric. Gadget-ul este echipat cu două motoare independente a câte 350W fiecare şi are o autonomie a bateriei de până la 20 de km, astfel încât să facă faţă cu brio încercărilor din jungla urbană.

Hoverborad-ul este o inovaţie a noii generaţii. Tot ce e nou atrage, mai ales dacă vorbim de un produs modern şi util. Poate că nu ai nevoie de un anumit motiv pentru a cumpăra un produs, însă eu îţi voi oferi totuşi 7!

  • este practic – timpul a devenit un mare duşman al nostru. Din acest motiv un hoverboard poate fi transformat cu uşurinţă într-un mijloc de transport cu ajutorul căruia să înjumătăţeşti timpul de deplasare fără a te enerva că ai rămas blocat în trafic.
  • este modern – hoverboard-ul este un gadget modern şi la modă, mai ales în rândul adolescenţilor. Mulţi tineri au înlocuit placa de skateboard cu această jucărie electrică.
  • poate fi folosit de aproape oricine. Mare atenţie însă, dacă nu este utilizat responsabil există risc de accidente. Trebuie să staţi destul de bine şi la capitolul echilibru şi să fiţi atenţi la pornire sau în spaţiile ceva mai aglomerate.
  • este ideal pentru ieşirile în aer liber. Vă puteţi întrece limitele şi puteţi experimenta ceva nou şi inedit testându-vă echilibrul şi administrandu-vă o doză binevenită de adrenalină. Majoritatea hoverboard-urilor dispun de senzori de mişcare poziţionaţi sub tălpile picioarelor, astfel încât să fie uşor de manevrat. Cu ajutorul acestora  o să-ţi fie mai uşor să-ţi stimulezi mobilitatea individuala
  • sunt sigure! Aici vorbim de un capitol uşor sensibil, deoarece primele hoverboard-uri care au ieşit pe piaţă nu erau chiar aşa sigure. Au fost destul de multe cazuri de accidente nefericite, soldate cu rănirea persoanelor care le utilizau. Cele mai şocante sunt legate de explozia bateriei. Însă ulterior, acest inconvenient a fost înlăturat. Tehnologia evoluează, aşa că în momentul de faţă, dacă doriţi să cumpăraţi un hoverboard, nu trebuie să vă mai faceţi griji că bateria va exploda. Bateriile acestor gadget-uri sunt  non-explozive si non-inflamabile. Trebuie însă să vă atrag atenţia asupra provenienţei acestor produse. Cumpăraţi doar din magazine sau site-uri autorizate!
  • nu poluează – poluarea a devenit un factor destul de important în ceea ce priveşte alegerea unui produs. Am observat că oamenii au început să realizeze cât de important este mediul înconjurător şi să utilizeze vehicule sau gadget-uri care nu poluează.
  • ocupă puţin spaţiu – un alt avantaj este legat de faptul că ocupă destul de puţin spaţiu. Astfel, dacă doriţi să plecaţi în vacanţă dar nu vă puteţi despărţi de acest gadget, îi găsiţi cu uşurinţă un loc in portbagajul maşinii.
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Daria (10 ani) isi doreste unul si ma bate la cap de un an de zile.
    Am zis ca voi urmari reducerile sa vad daca putem cumpara unul. Intre timp, ea isi strange bani ca sa se asigure ca are macar o parte din suma 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.