Defineşte-ţi stilul! Poartă pantofii care te reprezintă!

2

Îmi aduc aminte şi acum de primii pantofi cumpăraţi de mama pe care trebuia să îi port când am început şcoala. Erau mici, negri lăcuiţi, cu o baretă în jurul gleznei şi mă rodeau îngrozitor. I-am urât de când i-am văzut scoşi din cutie. Parcă am simţit că nu vom lega niciodată o „relaţie de prietenie”. De nevoie şi cu lacrimile şiroaie pe obraji, a trebuit să îi port. Altă soluţie nu exista pentru că era singura pereche nouă. Dar în ochii mei acei pantofi erau oribili. Mai mult, m-au ros atât de tare încât a doua zi a trebuit să revin la vechile săndăluţe pe care le îndrăgeam în ciuda faptului că nu arătau chiar atât de bine.

Erau alte vremuri pe atunci. În localitatea respectivă erau puţine magazine şi cu marfă insuficientă. A trebuit să aştept sfârşitul de săptămână pentru a merge la oraş şi să îmi cumpere o altă pereche de pantofi… mai prietenoasă cu piciorul meu. Ehe… ce simplu ar fi fost dacă aveam posibilitatea de a cumpăra şi pe atunci online. Cu noua pereche de pantofi eram în culmea fericirii. Mă simţeam asemenea unei actriţe mult iubite pe covorul roşu. Sentimentele unui copil fericit care poartă pantofi comozi şi frumoşi.

„Dă-i unei fete pantofii potriviti și va putea cuceri lumea”,  Marilyn Monroe

Exact asta simţeam şi eu în acel moment. Chiar dacă nici nu ştiam pe atunci cine e Marilyn Monroe şi ce gânduri împărtăşeşte cu publicul. Abia mult mai târziu am găsit citatul scris undeva într-o revistă şi m-am regăsit în acele cuvinte. Pe atunci simţeam că toată lumea e a mea, că pot păşi cu încredere către noi orizonturi. Eram eu pe podium. Sentimentul acela m-a urmărit până în ziua de azi. De fiecare dată când cumpăr o pereche nouă de pantofi, am grijă ca aceştia să trezească în mine acel sentiment din copilărie.

Atunci când caut ceva de încălţat am grijă ca ce cumpăr să îndeplinească 4 criterii: confort, material de calitate, culoare plăcută şi design deosebit. O să spuneţi că e greu să găsiţi toate aceste criterii mai ales atunci când vorbim de pantofi cu toc! Însă trebuie doar să ştii unde să cauţi şi ce să alegi. Indiferent dacă vorbim de pantofi, sandale sau balerini. Tu îţi ştii cel mai bine piciorul, aşa că nu voi da sfaturi în acest sens. Dar dacă totuşi eşti în căutarea unui magazin unde să găseşti o gamă largă de articole de încălţăminte care să îndeplinească cele 4 criterii de mai sus şi nu ştii de unde să porneşti acea căutare, poţi începe prin a analiza aceste sandale de dama online pe PantofiPlus.ro!

“Cand nu stii ce sa porti, alege ceva rosu.” Bill Blass

Ce se poartă în acest sezon? Verdele, roşul şi auriul! Dar şi culorile vii, îndrăzneţe şi modelele cu diverse aplicaţii inedite. În funcţie de ocazie, îţi poţi permite să ieşi din tipare şi să-ţi conturizezi propria personalitate. Nu te lăsa influenţată de stereotipuri. Eliberează-te de standarde şi poartă ce îţi place şi te face să te simţi în largul tău. Vrei un model clasic, nude, simplu, atunci poartă-l la o ţinută extravagantă! Cu siguranţă o vei pune în valoare. Porţi o rochie simplă, şearsă şi fără personalitate, atunci scoate-o în evidenţă cu cei mai neobişnuiţi pantofi.

Eliberează-te şi de stereotipuri cromatice. Învaţă să combini culorile după placul inimii. Ele îţi vor desena traseul şi te vor face să te simţi în largul tău. „Nu ştii ce să porţi, alege ceva roşu”, vrei să fii în tendinţe, poartă ceva verde, vrei să ieşi în evidenţă, poartă ceva auriu, vrei ceva inedit, uită de forme şi combinaţii de culori! Enjoy the life! 😉

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. eu port pantofi cu toc doar la ocazii speciale si nici acolo cu toc mai inalt de 7-8 centimetri. Am probleme cu picioarele si prefer asa decat sa merg pe acolo ca si cum as calca in strachini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.