Iubita ta nu e punctuală? Fii creativ, oferă-i cadou un ceas de damă original

2

Te-ai gândit vreodată să îi dai iubitei tale un cadou sugestiv, dar în acelaşi timp foarte deosebit? Ei bine, dacă nu te-ai gândit, îţi spun eu ce îi poţi lua. Un ceas Michael Kors original, foarte elegant, ideal atât pentru o femeie punctuală cât şi pentru o femeie care nu prea ştie ce înseamnă acest cuvânt. Din acele ceasuri dama originale, alege-l pe cel care ştii că i s-ar potrivi.

Mai mult ca sigur ai meditat ore bune aşteptând-o să îşi facă apariţia în faţa casei atunci când o invitai în oraş. Aproape că ţi se ofileau şi florile de nerăbdare. La petreceri, voi ajungeaţi de fiecare dată ultimii. De multe ori te plictiseai citind ziarul sau statusurile de pe Facebook, în timp ce ea îşi aranja buclele, se machia sau îşi dădea unghiile cu lac. Şi tot ea era cea care se supăra că nu îi acorzi atenţie, atunci când plictisit te uitai către ceas să vezi cât mai durează. Degeaba îi făceai zeci de complimente, ea tot îmbufnată te însoţea. Ei bine, nu-i aşa că ceasul e un cadou perfect?

Arată-i cât de mult o apreciezi şi fă-i un cadou special! Un cadou preţios, dar în acelaşi timp cu subînţeles. Eu o să îţi prezint 3 modele, dar tu ai de ales din o gamă variată de ceasuri de damă originale şi de calitate superioară!

Ceas Dama MICHAEL KORS MK2440

Micuţ, elegant, cu un design deosebit, acest model de ceas damă este cadoul perfect pentru o femeie romantică, visătoare, elegantă, care pune preţ pe lucrurile fine. Este un accesoriu uşor de adaptat la aproape orice tip de ţinută, oferindu-i acesteia o notă de personalitate. Stilul clasic nu s-a demodat şi nu se va demoda niciodată. Poate fi purtat atât la o ţinută office cât şi la una casual. Ceasul este original, cu mecanism quartz şi rezistent la apă, iar cureaua este din piele.

Ceas Dama MICHAEL KORS MK6103

Iubita ta este o femeie plină de pasiune? Ce ai spune de acest ceas? Este cadoul perfect pentru o persoană care pune mult suflet în tot ceea ce face, acordă multă atenţie fiecărui detaliu si îi place să iasă în evidenţă prin inteligenţă şi profesionalism. Acest ceas va complete şi înnobila  orice ţinută, indiferent dacă vorbim de un costum elegant sau o rochie de seară vaporoasă. Este cadoul perfect pentru o femeie sigură pe ea şi cu un caracter puternic, de lider.

 

Ceas Dama Original Michael Kors mk6137

Dacă iubita ta este o persoană activă şi iubeşte sportul dar şi plimbările în natură, acest model de ceas de damă este alegerea perfectă! Este un model delicat, deosebit şi cu personalitate. Poate fi purtat la aproape orice ţinută. Mai mult ca sigur acest accesoriu îţi va scoate iubita în evidenţă prin design-ul lui inovator, iar ea îl va purta cu mândrie, mai ales că este de la tine.

Indiferent de modelul ales, ţine cont de personalitate, stilul de viaţă sau combinaţia de culori preferată. Un astfel de cadou mai mult ca sigur îi va fi pe plac, în plus va avea grijă să nu mai întârzie la întâlniri, pentru că în general femeile  acordă o mare importanţă cadourilor primite, considerând că fiecare are o semnificaţie…  Însă fiecare femeie, interpretează cadoul în mod diferit.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.