Huse optime pentru telefoanele mobile

3

Smartphone-urile din ziua de astazi sunt pe cat de frumoase, pe atat de fragile, motiv pentru care ele trebuie sa primeasca o atentie deosebita. Cei mai multi dintre utilizatorii de smartphone-uri de ultima generatie, aleg sa le protejeze pe acestea cu ajutorul unor huse de telefoane. Despre huse de telefoane putem spune destul de multe lucruri, pentru ca, dupa cum bine stiti, pe piata din tara noastra exista o gama destul de variata de astfel de produse. Create din materiale precum pielea, siliconul sau plasticul, husele de telefoane prezente pe piata in ziua de astazi, au rolul de a oferi protectie si siguranta chiar si smartphone-urilor de ultima generatie.

In cazul smartphone-urilor de ultima generatie, exista huse de iphone 7 create special pentru acestea. Si spun acest lucru deoarece, in acest caz, husele de telefon sunt create astfel incat, atunci cand sunt atasate acestor smartphone-uri de ultima generatie, sa le permita utilizatorilor sa le poata folosi pe acestea la adevarata lor valoare. De exemplu, in cazul in care un smartphone are butoane pe margine, atunci husa de telefon ce a fost creata special pentru el va fi decupata pe acea margine, tocmai pentru a permite utilizatorilor sa poata folosi acele butoane.

Insa, dupa cum spuneam si putin mai sus, exista pe piata din tara noastra, huse de telefoane realizate din fel si fel de materiale, care de care mai avantajoase. De obicei, husele de telefoane se diferentiaza prin materialele din care sunt create. Mai mult decat atat, si preturile acestora difera tot in functie de materialele din care acestea sunt create, asa ca haideti sa vorbim putin despre aceste materiale. De exemplu, husele de telefoane realizate din plastic, sunt cele mai ieftine de pe piata din tara noastra. Si asta se datoreaza in special faptului ca, plasticul este intr-adevar un material mult mai ieftin decat pielea sau siliconul. Dar asta nu inseamna neaparat ca husele de telefoane realizate din plastic sunt proaste si nu ofera niciun avantaj, pentru ca acest lucru este unul total neadevarat. Pe langa faptul ca au un aspect destul de placut, husele htc 10  din plastic ofera telefoanelor mobile chiar si protectie maxima in unele cazuri, lucru care de asemenea poate fi perceput ca un avantaj destul de important.

Dar parerea multora este ca, cele mai avantajoase huse de telefoane, din absolut toate punctele de vedere, sunt cele realizate din silicon. Pe langa faptul ca aceste tipuri de huse de telefoane pot fi gasite pe piata din tara noastra la niste preturi destul de mici, ele ofera telefoanelor mobile atat protectia cat si siguranta de care acestea au nevoie pentru a ramane mereu intacte. Si mai mult decat atat, aceste huse de telefoane din silicon au un aspect placut si nu in ultimul rand, pot fi personalizate intr-un mod destul de simplu.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Imi plac foarte mult husele personalizate, problema este ca nu imi place sa le pun la telefon! 😀 Intotdeauna mi-a placut sa port telefonul asa cum l-a lasat mama lui, sa ii simt curburile in mana. 😀 In schimb nu imi lipseste folia de protectie!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.