Solutii complete pentru bucatarii de la SDS Group

3

Utilarea corecta si corespunzatoare a unei bucatarii profesionale este un demers laborios si implica o buna cunoastere a intregului flux tehnologic de preparare al mancarurilor. Pentru a face cea mai potrivita alegere a echipamentelor pentru a dota o astfel de bucatarie, este necesar sa se cunoasca si o medie a numarului de clienti ce trebuiesc deserviti in acelasi timp, pentru a sti care trebuie sa fie capacitatea de coacere a diverselor alimente, care este volumul de materii prime ce trebuiesc stocate, etc.

Echipamente si solutii complete pentru utilarea bucatariilor profesionale

SDS Group pune la dispozitia clientailor sai echipamente si solutii complete pentru utilarea bucatariilor profesionale, indiferent daca acestea urmeaza sa deserveasca un restaurant, hotel, cantina sau chiar spital. In cazul in care aveti unele lamuriri sau incertitudini in ceea ce priveste tipul de echipamente de care aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra, echipa de specialisti de la SDS Group va sta la dispozitie si va ofera si consultanta de specialitate, astfel incat dumneavoastra sa faceti cele mai potrivite alegeri atunci cand achizitionati echipamente pentru dotarea bucatariei.

Pentru dotarea unei bucatarii profesionale veti avea nevoie atat de echipamente frigorifice (pentru refrigerare, congelare si maturare), cat si de echipamente pentru procesarea materiilor prime (masini pentru tocat carne, pentru procesarea legumelor, mixere, feliatoare, aparate de rezuit, etc), dar si cuptoare gastronomice, masini de spalat vase sau echipamente neutre (mese, spalatoare, dulapuri, blaturi de lucru, etc), precum si multe alte obiecte si aparate. Normele in vigoare impun ca toate aceste echipamente sa fie confectionate din materiale destinate uzului alimentar, care sunt rezistente la degradare si care permit o curatare si dezinfectare corespunzatoare.

Toate echipamentele comercializate de catre SDS Group sunt confectionate din inox alimentar sau din  otel inoxidabil de tip AISI 304, care este rezistent la actiunea coroziva a substantelor saline sau a degradarii datorate umezelii. Alegand sa achizitionati echipamentele profesioniste pentru bucatarii de la SDS Group veti face cea mai buna alegere, deoarece acestea sunt de foarte buna calitate si capabile de inalte performante. Astfel, toate procesele si procedurile de preparare a mancarurilor se vor desfasura in deplina siguranta, rapid si eficient, rezultand produse finite de cea mai buna calitate.

3 COMENTARII

  1. Nu am avut ocazia niciodata sa vad cum arata o bucatarie dotata cu echipamente profesionale, decat la tv. Cateva ustensile profesionale mi-ar placea si mie sa am, niscavai roboti, feliatoare, chestii din astea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here