Review: Şampon Royal Care cu Biotină şi Keratină Lichidă – şamponul care previne căderea şi încărunţirea părului

30

În ultimul timp m-am tot plâns de problema mea legată de căderea excesivă a părului. Am încercat fel de fel de tratamente. Unele au dat rezultate foarte bune dar au fost incredibil de scumpe, altele nu s-au remarcat prin nimic. În cazul produselor scumpe rezultatul a persistat doar cât am folosit produsul.

În cele din urmă am ajuns la concluzia că există şi alternative mult mai economice. Iar dacă disconfortul legat de căderea părului vine la pachet cu alte probleme de sănătate, cum ar fi imunitatea scăzută sau lipsa de vitamine şi minerale din organism, atunci pe lângă un şampon eficient, poţi face şi o cură cu anumite suplimente alimentare pe bază de zinc, deoarece atunci când ne confruntăm cu o astfel de problemă este bine să acţionăm atât din interior cât şi din exterior.

Cauzele sunt multe. Pe lângă cele menţionate mai sus ar mai fi stresul (din punctul meu de vedere principalul duşman al părului), sarcina, anemia, alimentaţia, produsele chimice (vopseaua de păr de exemplu), apa dură, vârsta sau moştenirea genetică…

Ce şampon am achiziţionat!

Am căutat în principiu după ingrediente, în ideea că voi găsi un şampon a cărui formulă activă să mi se potrivească. În cele din urmă am ajuns pe site-ul trideluxe.ro, unde mi-a atras atenţia şamponul Royal Care cu Biotină (Vitamina B7) şi Keratină lichidă.

Înainte de a plasa comanda am discutat cu un reprezentant al webshop-ului care mi-a acordat foarte multă atenţie şi a avut grijă să îmi recomande totuşi un şampon potrivit. Din fericire părerile au coincis.

Şamponul este produs de Laboratorios Forenqui S.A., cu sediul în Valencia, Spania, iar în România produsele realizate de acest brand sunt importate şi distribuite de firma Triodeluxe Cosmetics S.R.L.

Descrierea se potrivea perfect cu problemele mele, mai ales că de la un timp am început să încărunţesc şi sunt nevoită să mă vopsesc foarte des (un alt stres în plus pentru părul meu şi aşa fragil).

Keratina are rolul de a întări părul de la rădăcină până la vârfuri. Aceasta îl face mătăsos şi îi redă strălucirea naturală.

Biotina are rolul de a încetini încărunţirea prematură a părului şi previne în acelaşi timp căderea acestuia.

Formula este special creată pentru un păr degradat, subţire şi fragil.

Şamponul Royal Care cu vitamina B7 (biotină) şi keratină lichidă  îl folosesc de mai bine de 2 săptămâni (6 spălări), timp suficient cât să îmi formez o părere.

Ce mi-a plăcut la acest şampon

Şamponul nu conţine parfum sau coloranţi şi poate fi utilizat zilnic. Eu însă îmi spăl părul o dată la 3 zile. Cred că este primul şampon de acest fel pe care îl folosesc. Am fost plăcut surprinsă să constat că şamponul este transparent şi fără miros. Are o consistenţă uşor lichid-gelatinoasă şi face foarte multă spumă.

Curăţă foarte bine scalpul şi este foarte prietenos cu pielea sensibilă. În plus, am constatat că nu mi se formează mătreaţa, o altă problemă care îmi dă bătăi de cap. Şamponul repară, revitalizează şi fortifiază părul, iar după fiecare spălare părul este foarte mătăsos.

Şamponul împotriva căderii părului este foarte eficient. La periat, spălat sau chiar şi la o simplă trecere a mâinii prin podoaba capilară, pierdeam foarte mult păr. Acum din fericire am constatat că la un periaj, îmi cade foarte puţin păr. În plus nici de dimineaţă nu mai găsesc fire căzute pe pernă.

Îmi place şi forma de prezentare. Şamponul este disponibil într-un flacon de 1000 ml la un preţ de 82 lei! Flaconul din plastic este semitransparent, ceea ce mă încântă deoarece văd cu exactititate ce cantitate mai am disponibilă. Produseul este uşor de dozat datorită capacului de tip push-up. Acesta se închide şi se deschide foarte uşor.

În ceea ce priveşte încărunţirea, consider că timpul este prea scurt pentru a îmi face o părere, însă nu ştiu cât de eficient este deoarece încărunţirea este cauzată într-o oarecare măsură şi de alte probleme de sănătate.

Ce mă încântă pe mine este faptul că şamponul Royal Care cu Biotină (Vitamina B7) şi Keratină lichidă, în cazul meu chiar este eficient împotriva căderii părului!

Ce nu îmi place

Mi-aş dori ca acelaşi produs să îl găsesc şi în flacoane cu o cantitate mai mică. În ceea ce priveşte formula însă nu am nimic de reproşat!

P.S.

Datorită faptului că am o cantitate suficientă de produs, am decis să împart flaconul cu încă două prietene, aşa că voi reveni cu un update în care voi adăuga şi părerile lor. Una din ele a primit deja 50 ml! 😉

De pe site-ul triodeluxe.ro am achiziţionat şi un balsam de păr bifazic cu keratină recomandat în special pentru păr vopsit şi degradat, despre care vă voi vorbi într-un articol viitor!

 

30 COMENTARII

  1. Deci garantezi ca este bun contra cadeii parului? In aceste conditii am sa mi-l cumpar si eu cu toata ca sticla de 1000 ml. nu ma prea incanta.

    • La mine a functionat Elena. Dar am mentionat ca iau si un supliment alimentar pe baza de zinc despre care voi scrie intr-un articol viitor. Fiind o cantitate mare de produs, il poti lua impreuna cu altcineva. 🙂 Eu a dat la una din prietene, iar la alta urmeaza.

  2. Eu din fericire nu am deloc probleme cu caderea parului, insa o sa pasez aceasta recenzie cumnatei mele care nu stie ce sa mai foloseasca pentru caderea parului. A ramas cu un smoc de par in cap. 🙁

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.