Ce mi-am luat de pe zorilestore.ro! Cizme de damă şi ghete pentru bărbaţi – perfecte pentru zilele geroase!

11

Iarna se pare că a intrat deplin în drepturi, iar gerul muşcă fără milă din tot ce îi stă în cale. În această perioadă e bine să nu ieşim din casă fără îmbrăcăminte şi încălţăminte adecvată.

Înainte de Crăciun, am făcut prima mea comandă online de încălţăminte. Am luat pentru mine o frumoasă pereche de cizme din piele, iar pentru soţ nişte ghete foarte elegante.

Aveam o oarecare teamă că nu s-ar potrivi măsurile sau că sunt incomode, însă imaginile detaliate ale fiecărui produs în parte m-au convins şi mi-au întărit încrederea. Confirmarea a venit o dată cu sosirea coletului. Am nimerit calapodul atât eu cât şi soţul!

Să le luăm pe rând.

Cizme din piele pentru damă ASPHALT TRAIL SKYHAVEN TALL BOOT

Cum ar suna cizme din piele de damă sau cizme de damă din piele? 😀 Cam aiurea nu-i aşa? Dacă ne luăm după regulile SEO facem praf morfologia şi sintaxa! Bine că limba română ne oferă o mulţime de cuvinte pe care le putem combina în aşa fel încât să ne exprimăm fără a fi ridicoli.

Dar să revin la cizme. Acestea mi se potrivesc perfect (port 38). Am piciorul destul de lat în partea din faţă şi din acest motiv mereu am întâmpinat probleme în alegerea articolelor de încălţăminte potrivite. Este greu să găseşti ceva care să îţi placă şi să ţi se potrivească perfect fără a îţi crea un disconfort în timpul mersului. Iniţial doream alte cizme pentru mine, dar cât m-am fâstâcit eu, am realizat că nu mai au numărul meu.

În ultimii ani am început să pun mai mult accent pe confort decât pe model, asta din cauza faptului că încălţămintea nepotrivită purtată în anii din urmă mi-au adus complicaţii. Îmi plăcea să port ciocate, dar acestea nu numai că erau incomode dar exercitau presiune asupra vârfului piciorului, iar rezultatul a fost o unghie încarnată care doar chirurgical a putut fi scoasă.

Am ales acest model şi datorită faptului că nu au toc. Astfel nu voi obosi nici la o plimbare mai lungă şi nici nu voi face contact cu gheaţa de pe trotuar! 😀

Cizmele sunt realizate din piele în partea de jos şi din piele întoarsă în partea de sus, au o căptuşeală foarte rezistentă, sunt uşurele (un motiv pentru care chiar le ador), sunt călduroase şi foarte frumoase. Talpa prezintă striaţii, astfel nu vei derapa şi nici nu vei face echilibristică pe gheaţă! 😀 Pot fi purtate atât la o ţinută casual cât şi la una ceva mai elegantă. Se întreţin foarte uşor şi cât le-am purtat nu au tras apă, chiar dacă am stat câteva ore la deszăpezit maşinile şi parcarea! Sistemul de închidere este pe bază de fermuar, iar la închidere există o piedică, pentru ca acesta să stea fixat. Culoarea este maro în degrade spre vârfuri. Preţ redus 299,90 lei.

Ghete din piele pentru bărbaţi OTTER BOOT MID

Pentru soţul meu am ales acest model foarte elegant. La fel, ne temeam că ar putea fi incomode. Cu o săptămână înainte să dau comanda am tot cutreierat magazinele şi nu a găsit nimic care să îi placă, să se potrivească şi să aibă un preţ accesibil. Ce era frumos, nu avea numărul lui, cele care se potriveau la număr erau incomode şi tot aşa…

Ghetele sunt foarte comode, uşoare şi potrivite atât la mers, cât şi la condus. Modelul elegant poate fi purtat atât la o ţinută casual cât şi la un pantalon de stofă.

Partea superioară este confecţionată din piele, cu mici inserţii de piele întoarsă în partea superioară. Căptuşeala din interior este dintr-un material moale şi foarte călduros. După o oră de făcut pârtie, piciorul nici nu a transpirat nici nu a tras apă.  Talpa este moale, comodă şi cu mici striaţii antiderapante. Sistemul de închidere este pe bază de șiret. Talpa exterioară este cusută de jur împrejur pentru un plus de siguranță şi stabilitate. Au costat doar 239,90 lei, preţ redus! Soţul meu este foarte încântat de această achiziţie.

Poate vă întrebaţi de unde le-am luat? Ei bine… de pe acest site! Zorilestore.ro! Nu este prima mea experienţă plăcută cu acest magazin online. În trecut am mai comandat prosoape. Fiind o experienţă pozitivă şi deoarece am fost tratată cu seriozitate şi respect, ţin să vă spun că pe viitor voi comanda şi alte produse de la ei!

P.S. nu e advertorial! 😀 E doar părerea sinceră a doi clienţi foarte mulţumiţi!  Pentru poze, am aşteptat zăpada!

 

DISTRIBUIȚI

11 COMENTARII

    • Pe langa scorurile din unele magazine… sunt chilipiruri! Dar asa este… la ce salarii sunt in Romania pentru muritorii de rand (inclusiv eu) preturile sunt destul de piperate. Insa prevad ca o sa ma tina vreo 3 ierni, asa ca merita din plin. 😀 Vorba aceea, sunt prea sarac(a) pentru a ma imbraca (incalta) ieftin! 😀

  1. Tare bine arata cizmele si ghetele. Din punctul vostru de vedere poate sa mai dureze iarna fiindca sunteti protejati, cred ca nici nu aluneca asa rau. Sa le purtati sanatosi. Si eu i-am luat la fi-meu o pereche de ghete si a fost foarte incantat de ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.