7 idei de cadouri pentru iubita ta

3

Femeile iubesc cadourile. Indiferent dacă vorbim de ziua de naştere, ziua onomastică, aniversarea căsătoriei, Sfântul Valentin, Dragobete, mărţişor, Paşte, Crăciun, un cadou va fi mereu bine venit. Cadoul pentru persoana iubită trebuie să fie oferit din suflet şi ales cu mare grijă astfel încât să nu îi laşi senzaţia că i-ai luat ceva doar ca să scapi de „datorie”.

Indiferent de buget, există 7 tipuri de cadouri adorate de femei:

1. Oferă-i flori

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un buchet da… cel puţin în inima persoanei iubite. 😀 Nu există femeie care să nu fie încântată atunci când primeşte un buchet din florile preferate. Mizează de fiecare dată pe florile şi culorile preferate, astfel încât impactul să fie cu adevărat emoţionant!

2. Femeile adoră bijuteriile

Surprinde-o cu un set de bijuterii nou, un inel cu o piatră preţioasă, o brăţară sau o pereche de cercei filigran. Bijuteriile au fost iubite de femei încă din cele mai vechi timpuri. O bijuterie este una din modalităţile materiale prin care îi poţi demonstra femeii iubite cât de mult o preţuieşti. O bijuterie ajută femeia să îşi pună ţinuta în evidenţă fie prin valoare, complexitate sau model. O bijuterie este un cadou ce va dăinui întreaga viaţă şi de care iubita ta îşi va aminti mereu împrejurările în care i-a fost oferită!

3. O vacanţă surpriză

Toate femeile iubesc vacanţele. Mizează pe o destinaţie  turistică romantică. Poţi opta pentru o croazieră de neuitat sau o vacanţă de vis în Veneţia,  Paris, Insulele Canare sau insulele greceşti (Thasos, Zakynthos, Corfu, Creta, Rhodos).

4. Articolele vestimentare, mereu iubite de femei

Cumpără-i o rochie elegantă, o haină de blană sau ceva special ce ştii că îşi doreşte. Cu siguranţă îi vei face o mare bucurie! Dacă eşti nesigur cu privire la mărimea potrivită, puteţi merge împreună la cumpărături. Fii sigur că nu se va supăra! 😉 Dacă vrei ceva mai intim, o poţi surprinde cu un neglijeu sexy.

5. Parfumul – esenţa magică a iubirii

O cunoşti deja de ceva timp, aşa că mai mult ca sigur ştii care este parfumul preferat sau care sunt notele de vârf pe care persoana iubită le adoră. Mergi la sigur, cumpărându-i un parfum original astfel încât cadoul să fie cu adevărat apreciat. Până la urmă de acest cadou nu se va bucura doar ea ci şi tu, deoarece îi vei simţi mereu aroma atunci când ea este lângă tine.

6. Un volum de poezii

Iubita ta e o romantică incurabilă? Oferă-i un volum de poezii alături de un mesaj prin care să îţi exprimi sentimentele faţă de ea. Atenţie însă! Citeşte cu atenţie înainte care este stilul adoptat de autor… nu ai vrea ca efectul să fie invers decât cel dorit!

7. Iubita ta iubeşte tehnologia

Iubita ta este în pas cu tehnologia? Poţi opta pentru un nou smartphone prin intermediul căruia să comunicaţi atunci când sunteţi departe unul de celălalt. Prin intermediul lui, vă puteţi vedea de fiecare dată simţiţi nevoia, iar timpul până când vă veţi reîntâlni cu siguranţă o să vi se pară mult mai scurt.


Sursă foto cadou www.pixabay.com, cercei: www.metaphorabijoux.ro

3 COMENTARII

  1. Mai nimerit cu toate mai putin flori. Nu sunt o mare iubitoare de flori si decat sa primesc flori, prefer sa primesc un ceas, parfum sau pentru buget redus o prajitura de la cofetaria preferata!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.