E-sărbătoare, e magie, e Crăciunul!

5

În sfârşit Decembrie. După ce am Sărbătorit Ziua Naţională a României, în sufletul meu s-a instaurat un moment de linişte. E timpul să iau o pauză şi să mă bucur de câteva clipe de relaxare. Echipaţi de iarnă plecăm spre cabana noastră de suflet de la ţară, unde multe amintiri au ţesut fire magice. Facem focul în şemineu, pregătim cozonacii şi vinul fiert, apoi avem program de voie. Mă aşez pe fotoliul de lângă fereastră cu tableta în mână! Caut brazi artificiali pe e-Sarbatoare.ro, un site în care Magia Crăciunului a poposit cu multe produse tematice de Sărbători.

Mă uit în depărtare către pădurile sărace şi inima îmi sângerează văzând golul lăsat de indiferenţa şi egoismul oamenilor. Să tai un brad doar pentru câteva zile în care el e în centrul atenţiei, apoi să îl arunc cu nepăsare e un act de egoism. Prefer un brad artificial pe care să îl folosesc an de an, fără să contribui şi eu la masacrul brazilor de Crăciun.

A început a ninge. Privesc pe fereastra îngheţată la jocul fulgilor de nea. Crivăţul îi poartă într-un dans mirific, un ultim dans înainte ca mantia albă să se aştearnă peste pământul îngheţat. Îi privesc cum ating scoarţa rece. Unii se topesc şi pătrund uşor în primul strat. Apoi se unesc şi formează o pojghiţă lucioasă în care se oglindeşte cerul. Fulgii încet, încet, încep a o ascunde. Se contopesc formând o plapumă rece şi albă. Încet, încet totul devine imaculat. Aş privi la nesfârşit dansul lor. Cerul începe a cerne din ce în ce mai mulţi fulgi. Sunt albi şi mari. Mă întreb dacă îngerii plâng de bucurie că mai este puţin până la cea mai iubită Sărbătoare Creştină!

Înainte ca ziua să se îngâne cu noaptea, ninsoarea s-a oprit, iar norii au început să se răspândească. Soarele timid, mângâie mantia albă, semn că ne aşteaptă o noapte geroasă. Fiecare fulg de nea ce se odihneşte pe pământul îngheţat, acum priveşte cerul. Razele trimit binecuvântări către fiecare fulg, iar fiecare fulg trimite înapoi către cer dorinţele noastre. Oare le aude cineva? Oare mesagerul le va pierde pe drum? Oare le va duce intacte la destinatar?

A început din nou a ninge. Din şemineul pe gaz, focul începe a pocni furios, iar mirosul de vin fiert şi cozonaci mă trezeşte din visare. Dacă mai privesc mult valsul fulgilor de nea, s-ar putea să rămân fără cozonaci. Îi scot din cuptor. Sunt rumeni şi calzi. Îi acopăr cu un prosop moale şi revin la tabletă. Pauza de visare m-a oprit din sesiunea de cumpărători.

brazi

Brăduţul nostru care a îmbătrânit odată cu noi a rămas acasă. Pentru cabană ne dorim unul nou, mai falnic… înalt şi bogat în ramuri. Ceva mai rafinat, cu rămurelele parcă ninse. Mereu am iubit Crăciunul, dar de 3 ani, această Sărbătoare a devenit mult mai deosebită. De 3 ani ne bucurăm cu adevărat de luna cadourilor, prin ochii puri şi zâmbetul sincer al băieţelului nostru.

Prin el ne rememorăm copilăria şi tot prin el visele noastre devin realitate. Prin el am început să credem din nou în Moş Crăciun şi tot prin el, orice clipă are sens. Anul acesta îmi doresc un Crăciun de poveste. Îmi doresc clipe magice încărcate spiritual şi împletite cu legendele transmise prin viu grai din moşi în strămoşi.

Rulez cu atenţie fiecare pagină de pe site şi nu mă mai satur de adăugat în coş. Brăduţul artificial preferat, instalaţii luminoase pentru interior şi exterior, ghirlande, globuri, zăpadă artificială şi multe alte decoraţiuni îşi fac loc în desaga Moşului meu virtual. Îmi întreb soţul dacă în cont avem suficient disponibil pentru că îmi doresc să îmbrac întreaga casă în straie de sărbătoare. Primesc confirmare că îmi pot face de cap, doar că bugetul nu va suferi prea mult. Preţurile sunt mai mici ca în magazine. De data asta nici baia şi nici bucătăria nu scapă de micile decoraţiuni tematice. În dormitor îmi imaginez deja patul îmbrăcat în o frumoasă lenjerie cu Moş Crăciun, iar pe noptieră simt deja aroma lumânărilor parfumate.

Colindele ce sună armonios în boxa din salon îmi fac inima să tresară.

Poate că treptat Crăciunul şi-a pierdut din însemnătate şi a devenit o Sărbătoare comercială. Poate că ne bucurăm de colinde, daruri şi bucate alese. Dar pe lângă toate acestea, nu trebuie să uităm de faptul că ziua Crăciunului e mai mult decât o zi în care copiii cuminţi primesc daruri. Este o Sărbătoare Sfântă pentru noi, este ziua în care omenirea a primit un dar divin prin fiul Creatorului nostru. Este o zi în care trebuie să ne rugăm pentru mântuirea noastră şi să ne bucurăm de tot ce soarta a binevoit să ne ofere în dar! Este perioada în care trebuie să învăţăm să dăruim, să iertăm şi să fim mai buni. Este momentul ideal în care putem împărţi mii de zâmbete.

e-sarbatoare

 

De ce am ales site-ul e-sarbatoare?


E-sarbatoare  este un magazin online cu produse tematice pentru sărbători. Aici găseşti tot ce îţi doreşti pentru ca locuinţa ta să îmbrace straie de sărbătoare.

Brazi artificiali în trend de diferite culori, decoraţiuni, instalaţii de diferite forme şi cu diferite jocuri de lumini, decoraţiuni pentru baie, bucătărie, birou, lenjerii de pat cu Moş Crăciun, zăpadă artificială, idei de cadouri şi chiar ţinute de ocazie, toate în acelaşi loc. Cu alte cuvinte, aici găseşti tot ce ai nevoie pentru ca în locuinţa ta să se simtă că e-sarbatoare!

 

Au preţuri care bat concurenţa


Deşi suntem în 2016, încă mai sunt persoane care se tem să de o comandă online. Unii se tem de calitatea produselor, alţii se tem de preţuri. Ei bine, această teamă ar trebui înlăturată deoarece nu este justificată. E un magazin ca oricare doar că în loc să te plimbi printre rafturi, îl parcurgi de unde vrei tu din faţa ecranului dispozitivului tău. De obicei preţul pentru produsele vândute online este chiar mai mic, aşa că această teamă ar trebui înlăturată. În ceea ce priveşte calitatea produselor, citiţi cu atenţie descrierea acestora, analizaţi poza şi citiţi termenii şi condiţiile de pe site în ceea ce priveşte politica de retur. De pe acest webshop eu am mai comandat şi am fost foarte mulţumită de ce am primid. Din acest motiv revin cu o nouă comandă şi vă recomand şi vouă să intraţi pe site şi să comandaţi dacă vă place ceva!

 

Seriozitate şi profesionalism


Site-ul este bine structurat şi uşor de parcurs. Fiecare produs comandat este atent ambalat, astfel încât să nu se deterioreze pe parcursul tansportului. Comanda este rapid procesată, iar personalul foarte amabil. În plus, încrederea îmi este întărită şi de faptul că oferă transparenţă totală!

5 COMENTARII

  1. Se zice ca unde-i lege, nu-i tocmeala dar din pacate, la noi este si tocmeala si nepasare si inconstienta si hotie. Poate daca autoritatile si-ar fi facut treaba si si-ar face-o in continuare, nu am fi ajuns la defrisari masive fara cap si doar cu scopul de a-si umple buzunarele alesii neamului. Suportam consecintele.

  2. De foarte multi ani am brad artificial. Este mai frumos, nu-i cad acele pe jos si macar eu ma gandesc pa pudurile unde vreau sa fie copaci nu butuci de copaci.

  3. […] pe site-ul E-sărbătoare în valoare de 200 de RON merge către Irina Sima cu articolul ” e-Sărbătoare, e magie, e Crăciunul” […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.