Am achizitionat o vacanta in Spania

4

Am nevoie de o vacanta mai mult ca orice. Ma invart asemeni unui leu intr-o cusca. Indiferent cat de frumoasa este cusca mea, cat de stralucitoare si confortabila, parca mai mult ma atrage o evadare intr-o vacanta.

Am cautat o serie de variante pentru aceasta evadare si in seria de oferte Spania, am gasit-o pe cea potrivita nevoilor mele din acest moment. Nu doar eu aleg aceasta tara, reprezinta una dintre destinatiile de vacanta pentru cei care locuiesc in Europa. Sunt preturi bune.

Stamtoarea Gibraltar desparte Spania de Africa, iar asezarea geografica, intre doua continente, respectiv Europa si Africa si magia specifia au transformat acest teritoriu, intr-un punct de intalnire intre vest si est, un punct in care se imbina culori imbracate in traditie, un loc de sarbatoare si istorie in aceeasi masura.

Ibiza este insula care l-a incantat si inspirat pe scriitorul Jules Verne in operele sale. Singura varianta de transport in Formentera, a ramas cu vaporasul luat din Ibiza.

Peisajul pe care Spania il ofera este unul de vis, altfel fiecare tara isi are traditiile sale. In plus, spaniolii sunt oamenii petrecerilor, oameni comunicativi si galagiosi. Nu ai cum sa te plictisesti in singuratate, odata ajuns acolo. Cu fiecare calatorie si fiecare loc in care evadez in vreo vacanta pe care mi-o doresc, invat ceva nou, cu drag si placere, imi imbunatatesc relatiile si cunostintele, aflu modul in care traiesc sau gandesc si alti oameni fie ca este vorba de o tara mai apropiata sau din contra, mai indepartata comparativ cu Romania.

Pachetele de oferte pentru Spania sunt la preturi avantajoase, la fel ca si temperatura mereu placuta din anumite zone din aceasta tara. Ca sa simti cu adevarat o destinatie, este necasar sa traiesti printre oamenii de acolo, sa le cunosti credintele legate de viata.

Pentru a ajunge din Romania in Spania cu avionul, exista multe oferte pentru curse charter catre insulele din arhipelagul Canare, in Tenerife, Baleare-Mallorca si Ibiza, pe Costa Brava.

Pentru o vacanta ideala, ai nevoie de un plan bine realizat. Legea atractiei functioneaza. Eu imi lustruiesc in acest moment cuscanumita acasa si fac bagajele catre destinati aleasa.

Tu cat mai stai in cotidian?

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.