4 beneficii pe care le are caseina

0

caseina

Daca ai o viata activa, faci exercitii regulat si ai o nutritie sanatoasa si benefica dar ai vrea rezultate mai bune si mai rapide, atunci cu siguranta ai nevoie de proteina de calitate – caseina.

Mai jos poti sa descoperi o lista cu multiplele beneficii pe care le are consumul de caseina.

 

Pentru forta si recuperare musculara


Proteina – a fost demonstrat in tone de studii stiintifice ca ajuta la dezvoltarea masei musculare. In timpul unui antrenament, pentru a face progres, fibrele musculare trebuie sa fie rupte si reparate.

Ajutand la scurtarea timpului de recuperare, caseina iti da in plus putere si energie, pentru a rezista mai mult la sala. Caseina joaca un rol important in dezvoltarea musculara.

 

Caseina pentru pierderea in greutate


Consumand caseina poti obtine o sursa buna de proteine, fara exces de grasimi si carbohidrati. Studiile au aratat ca o crestere de proteine poate promova pierderea in greutate si scaderea tesutului adipos din organism.

 

Caseina pentru oase si dinti


Credeti sau nu, prin consumul de proteina caseina poti beneficia de sanatatea dentara! Studiile au aratat ca un consum de caseina poate ajuta la reducerea eroziunii acide.

 

Caseina luata inainte de culcare


Studiile stiintifice arata ca proteina de caseina poate dura pana la 7 ore pentru a se digera, in medie cam atat doarme o persoana pe noapte. Caseina extinde eliberarea de aminoacizi in sange (necesar pentru sinteza proteinelor).

Luand caseina, inainte de a merge la culcare este un excelent mod de a evita distrugerea proteinei si oxidarea de aminoacizi. Conform unui alt studiu, persoanele care iau 40 de grame de caseina cu 30 de minute inainte de a merge la culcare, sunt capabili de a stimula sinteza lor de proteine (procesul responsabil pentru construirea masei musculare).

Pudra de caseina te va ajuta sa realizezi ambele obiective de a avea un aport mai mare de calciu precum si cresterea aportului de proteine, permitandu-ti maximizarea beneficiilor de pierdere de grasime.

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.