1Dream Beauty Studio sau visul oricărei femei

15

Luna Decembrie a sosit şi o dată cu ea a sosit cea mai agitată perioadă a anului. Toţi ne pregătim pentru Crăciun şi Revelion. Maraton prin magazine, cumpărături peste cumpărături, curăţenie generală pentru ca Naşterea Domnului şi Noul An să ne găsească în o casă curată, pregătiri pentru masa festivă, iar treburile parcă nu se mai sfârşesc.

După toate acestea, ne simţim extrem de epuizate şi simţim nevoia să avem parte de câteva clipe de răsfăţ. Până la urmă îl meriţi din plin.

Cum sărbătorile bat la uşă, pentru a fi sigură că vei arăta impecabil în ziua de Crăciun, sfatul meu este să îţi faci o programare din timp la un salon de înfrumuseţare.

capture

Locul ideal pentru un vopsit par profesional.

Recunosc faptul că aranjatul şi vopsitul părului nu este punctual meu forte. Chiar dacă în timpul anului obişnuiesc să îmi vopsesc singură părul, nu de fiecare dată sunt mulţumită de rezultat. De aceea la ocazii speciale prefer să mă las pe mâna unui hair stylist Bucuresti care să îmi ofere cea mai bună ingrijire par cu cea mai buna vopsea de par profesionala (Goldwell)!

Dacă întrebarea ta este “unde ma vopsesc in Bucuresti”, atunci răspunsul este 1Dream Beauty Studio, locul ideal în care să ai parte de cel mai bun tratament pentru păr, unghii, ten şi corp!

O zi perfectă începe cu o manichiură impecabilă!

Mai mult ca sigur faptul că ai dereticat în ultimul timp prin casă, sau ai pregătit diferite preparate tradiţionale, manichiura ta a avut destul de mult de suferit. Toate ştim că oja clasică nu rezistă. Problema este că sare de pe unghie în cele mai nepotrivite moment, iar din acest motiv unghiile vor căpăta un aspect neîngrijit.

Tocmai din cauza faptului că oja nu rezistă pe unghiile mele, am optat pentru manichiura cu gel. Însă după  ani în care unghiile mele au arătat impecabil, am făcut o greşeală. Am achiziţionat un kit pentru unghii cu gel, pentru a îmi face o manichiură simplă acasă. După ce am terminat primul flacon de basic gel, am cumpărat altul care s-a dovedit a fi o dezamăgire totală, deoarece produsul mi-a provocat o alergie destul de urâtă.

Din acest motiv recomand să apelaţi doar la specialişti când vine vorba de manichiură cu gel. Acolo nimeni nu se joacă cu sănătatea voastră, produsele sunt de înaltă calitate, iar personalul este specializat astfel încât unghiile voastre să se transforme în adevărate opera de artă.

Pentru a avea de sărbături unghiuţe impecabile, de data aceasta prefer o manichiura semipermanenta pentru ca acestea să arate excelent o perioadă mai lungă de timp!

Astfel, chiar dacă va trebui să gătesc înainte de Crăciun pentru toată familia şi va trebui să spăl multe vase, unghiile mele vor rezista şi vor arăta perfect o perioadă îndelungată.

Prefer să apelez la profesionişti deoarece îmi doresc o manichiură tematică sau ceva foarte elegant. Eu nu am nici produsele necesare, nici talent, timp sau răbdare pentru a transforma unghiuţele în adevărate opera de artă.

În plus m-am săturat ca oja să îmi sară de pe unghii fix când urmează să ies din casă sau să îmi vină musafirii. Iar odată stricată, pentru mine manichiura e greu de refăcut. O ojă semipermanentă va rezista până la 3 săptămâni, iar după uscare la lampa UV, pot face orice fără teama ca oja se va şterge sau va sări de pe unghii. Manichiura poate fi refăcută la un interval de 3 săptămâni, asta pentru că unghia creşte, iar modelul nu va avea acelaşi efect.

Răsfăţ pentru întreg corpul, într-un singur salon!

Ar fi dificil să te plimbi de la un salon la altul pentru a avea parte de  îngrijire profesională. Ideal este ca după ce păşeşti pe tărâmul magic al unui salon de înfrumuseţare să te laşi lăsată vrăjită de mâinile dibace ale profesioniştilor. Poţi să îţi faci o programare pentru mai multe tipuri de servicii: tuns, coafat, păr vopsit, tratamente pentru păr, manichiură, pedichiură, machiaj, tratamente faciale, extensii gene naturale, extensii păr, bio tatuaj temporar, epilat sau masaj. Totul pentru a te relaxa, iar după ce părăseşti salonul să arăţi şi să te simţi ca o zeiţă!

Profită acum de un răsfăţ total la salonul 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita

15 COMENTARII

  1. Adevar grait-ai „visul oricarei femei”. Anul acesta voi fi privilegiata findca viitoarea nora( probabil) tocmai si-a deschis un salon de manechiura si cand vor veni de Craciun acasa…. ghici ? Imi va face si mie o manechiura de salon 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.