Boxe portabile pentru copii

12

Copiilor le place muzica! Acest fapt nu poate fi contestat de nimeni! Si as putea adauga ca este foarte bine ca parintii sa ii incurajeze pe cei mici sa asculte diverse genuri de muzica, de la cea clasica si pana la cea populara, pentru ca acestia sa-si poata da seama care stil este pe gustul lor. Cultura muzicala se face in primii ani de viata, iar cei mici sunt foarte receptivi la ceea ce aud, asa ca este bine sa le oferim posibilitatea sa isi modeleze gusturile. Fiecare gen de muzica aduce cu sine anumite beneficii si cei mici isi formeaza practic urechea muzicala ascultand linii melodice diferite. Trebuie insa sa va asigurati ca volumul la care asculta copii muzica nu este prea mare si sa evitati folosirea castilor audio, deoarece in copilarie urechile celor mici sunt foarte sensibile la sunete puternice. Chiar daca dumneavoastra, ca parinti, nu preferati un anumit de muzica, nu trebuie sa ii interziceti copilului sa il asculte. Suntem diferiti, iar gusturile variaza de la o persoana la alta.

Un sistem audio complet ar putea fi prea mult pentru camera unui copil, asa ca cea mai buna optiune ramane un sistem de boxe portabile. Acestea se conecteaza rapid si usor la orice dispozitiv de redare ce este dotat cu sistem Bluetooth, astfel incat cei mici pot asculta muzica stocata in telefon sau calculator sau pot asculta melodii on-line. In acest mod dumneavoastra veti detine controlul absolut si asupra a ce asculta cei mici, indrumandu-i la nevoie si evitand astfel melodiile care folosesc un limbaj neadecvat varstei lor.

boxe

Un cadou nemaipomenit pentru fetite este reprezentat de un sistem de  boxe portabile pentru copii de la MyKitty mini tower Soy Luna pe care il gasiti pe mykitty.ro, la un pret foarte bun. Designul deosebit al acestor boxe portabile este foarte atractiv pentru tinerele domnisoare, mai ales ca pe ele este imprimata imaginea persoanjului atat de iubit din serialul pentru copii Soy Luna. Ambele difuzoare sunt luminate cu LED-uri care se aprind pe ritmul muzicii, creind o atmosfera deosebita. Puterea boxelor este de 3W fiecare (RMS), cu conector micro.  Boxele portabile mini tower sunt dotate cu maner pentru a fi manevrate mai usor si au antena inclusa. Sistemul audio poate fi folosit atat atunci cand este alimentat direct la priza prin cablul inclus cu Port mini USB, cat si independent, cu ajutorul acumulatorului care este inclus in pachet.

Acest sistem de boxe portabile este foarte potrivit pentru petreceri pentru copii, iar daca alegeti sa achizitionati si un set karaoke pentru copii, cu siguranta ca petrecerea celor mici va fi de neuitat.

DISTRIBUIȚI

12 COMENTARII

  1. Un cadou dorit de unii copii, de fetite. Cand ma gandesc ca generatia mea aveam atat de putine lucruri de acest gen. Degeaba, tehnologia a evoluat mult, iar copiii de azi au acces tot la atatea lucruri, in materie de gadgeturi, precum adultii. Piticul meu tot cu mana pe telefon e :-))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.