Mirrors – totul despre frumuseţe

22

logo-mov

Se spune că frumuseţea stă în ochii persoanei care priveşte. Este foarte adevărat, doar că de multe ori anumite nereguli ce ţin de aspectul corpului ascund în spate anumite probleme de sănătate. Din acest motiv e bine să ne îngrijim atât în interior cât şi în exterior pentru a ne menţine sănătatea. Cum spuneau latinii „Mens sana in corpore sano”.

De multe ori faptul că avem un aspect care ne este pe plac, ne face să ne simţim speciale, unice şi cu adevărat frumoase. Mama natură din păcate nu a fost chiar atât de darnică cu toate, iar din acest motiv, unele dintre noi avem nevoie de puţin ajutor venit din partea specialiştilor cum ar fi Dr. Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructivă şi estetică.

Astfel, indiferent dacă avem nevoie de tonifiere musculara rapida sau de remodelare corporala si eliminarea celulitei, important este să alegem cele mai potrivite pachete de servicii benefice corpului nostru.

Un astfel de salon este Mirrors, un loc în care înveţi să iubeşti imaginea din oglindă. Doar că până la rezultate este nevoie de multă ambiţie.

Dacă doreşti să slăbeşti de exemplu, rezultatele vor începe să apară încă de la primele 4 şedinţe a câte 20 de minute. Dar pentru a elimina 1 kg de grăsime, sunt necesare cel puţin 10 şedinţe. Avantajul acestor şedinţe este strâns legat de faptul că ne scapă de sedentarism, unul din cei mai mari duşmani ai organismului nostru.

Ce e drept, de slăbit nu va slăbi nimeni peste noapte. Dar dacă se respectă programul realizat de specialiştii salonului şi se urmează un regim alimentar bazat pe alimente sănătoase, rezultatele cu siguranţă nu vor întârzia să apară.

La întreg procesul de “schimbare” un rol foarte important îl joacă şi starea de spirit. Este foarte important să ştim exact ce ne dorim, să avem voinţa şi forţa necesară ca visul să se împlinească. Poate că nu suntem perfecţi, poate nici nu trebuie. Poate nici nu ştim ce înseamnă perfecţiunea, dar pentru cei care au nevoie de o schimbare există soluţii salvatoare… Ne putem lăsa pe mâna specialiştilor care să “slefuiască” acel diamant care credem noi că şi-a pierdut din strălucire.

Apoi trebuie să învăţăm să ne acceptăm aşa cum suntem, indiferent de ce spun cei din jurul nostru. După acceptare vine iubirea. Nu vreau să înţelegeţi că încurajez narcisismul. Pur şi simplu vreau să spun că e bine să învăţăm să ne iubim şi respectăm corpul. Iar pentru asta trebuie să facem tot posibilul pentru a îl menţine sănătos. Totul porneşte din interiorul nostru.

Pentru că vei avea parte de un lucru abia atunci când vei crede cu adevărat în el.

DISTRIBUIȚI

22 COMENTARII

  1. Eu am ajuns la concluzia ca e mult mai bine sa mananci absolut tot ce vrei, dar mai putine calorii decat in mod obisnuit. Cantaresc tot ceea ce mananc si numar caloriile de 4 luni si am dat jos 11 kg. Dar mananc tot ce vreau. E drept, ceva mai putin decat alta data. Adica nu mananc o felie intreaga de tort, ci o jumatate, dar imi fac toate poftele, si de pizza si de absolut orice am chef. Secretul consta in a manca mai putine calorii decat consumi.

  2. Ai dreptate nu se slabeste peste noapte. Eu nu pot sa ii inteleg pe oamenii care cauta in prostie metode miraculoase de slabire. Trebuie sa ai grija la ce mananc si sa faci sport. Remodelarea corporala poate fi si ea o optiune.

  3. Consider ca oricât de bibe ai arata tot vrei sa modifici ceva. Eu as vrea sa scap de burtica. Nu este mare dar se vede! Nu am fost niciodata o persoana grasa dar imi si plac dulciurile si nici voința sa renunț nu am …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.