Ce trebuie ştiut despre automatizarea porţilor batante

1

Porţile automatizate sunt acele porţi care au ataşat un sistem capabil de a acţiona închiderea sau deschiderea lor prin o simplă apăsare de buton.

3191-5167469

Ce sunt porţile automatizate batante

Porţile batante sunt recomandate în special consumatorilor casnici, dar sistemul poate fi folosit cu succes şi pentru spaţiile comerciale. Aceste sisteme se pot instala pe diverse porţi cu unul sau două braţe, cu deschidere pe stânga sau pe dreapta. Avantajul acestor sisteme este că nu necesită întreţinere specială şi au o durată de viaţă îndelungată.

Atunci când intenţionezi să instalezi un astfel de sistem, trebuie să ţii cont de faptul că mecanismul dorit trebuie să se potrivească perfect cu tipul de poartă ce urmează a fi automatizat.

În alegerea unui astfel de kit de automatizare, trebuie să ţii cont în primul rând de greutatea porţii. Dacă poarta este dintr-un material uşor cum ar fi lemn, aluminiu sau policarbonat, atunci poţi opta pentru un kit la un preţ foarte avantajos. Pentru porţile mai grele, realizate din fier, atunci kit-ul de automatizare va conţine un dispozitiv creat să poată aţiona conform greutăţii porţii.

În cazul în care curentul electric este întrerupt există două opţiuni. Acţionarea manuală prin intermediul unei chei pe care va trebui să o ai în permanenţă în maşină sau poţi opta printr-un sistem în care, atunci când curentul electric este intrerupt, poarta să poată fi acţionată prin intermediul unei baterii.

Când vine vorba de automatizări porţi batante preţuri, cea mai avantajoasă ofertă am găsit-o la Ordis. Raportul calitate/preţ este esenţial în orice investiţie pe care o faceţi.

Avantajele automatitării porţilor batante:

  • ideale pe vreme rea. Cu o simplă apăsare de buton nu va trebui să mai cobori din maşină atunci când plouă, ninge, sau vara când este caniculă. Astfel din stradă poţi parca maşina direct în garaj.
  • creşte nivelul de siguranţă al proprietăţii deoarece sistemul de automatizare al porţilor poate fi conectat la un sistem de alarmă
  • în cazul locuinţelor aflate în pantă, acest sistem se dovedeşte a fi foarte util deoarece nu mai eşti nevoit să acţionezi frâna de mână apoi să cobori din maşină pentru a deschide porţile
  • alt avantaj ar fi acela că un astfel de sistem oferă control asupra accesului în anumite spaţii comerciale.

 


Sursa foto: archiexpo.com

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.