Personalizarea obiectelor face diferenta!

21

12688064_1041857672523029_4848674427011405963_n

Sa fii unic inseamna sa faci diferenta. Fie ca alegi un tricou, un pix sau o agenda, personalizarea obiectelor iti ruda acea unicitate pe care o vrei. Fie ca esti persoana fizica, fie ca reprezinti o companie, personalizarea obiectelor este un mod de a te diferentia de ceilalti.  Daca la inceput, personalizarea obiectelor se facea doar pentru anumite evenimente si doar in scop publicitar, acuma personalizarea obiectelor este absolut necesar atat pentru a proteja numele firmei dar si pentru a te diferentia.

Diferentierea in zilele noastre este esentiala mai ales daca vrei sa ai cati mai multi clienti. Companiile din zilele noastre aleg sa personalizeze obiecte precum: pixuri, agende, tricouri, plase textile,brichete, umbrele si alte produse de uz personal, astfel incat sa auda cat mai multe lume de ei?

 De ce este recomandata personalizarea obiectelor? Beneficii!

Desi pare a fi un cost suplimentar, personalizarea obiectelor are numeroase beneficii de care poti profita in cel mai scurt timp iar cheltuiala se poate amortize in timp. Astfel:

  • Creste recunoasterea brandului– obiectele personalizate au rolul de a te ajuta sa te evidentiezi fata de competitie. Clientii tai vor retine mai usor numele brandului si vor face analogia mai usoara cu domeniul doar daca se uita pe un obiect personalizat. In functie de profilul companiei tale si serviciile prestate, poti alege sa personalizezi obiecte diverse care sa aiba legatura cu domeniul tau de activitate.
  • Costuri minime si impact de durata– pentru o personalizare obiecte ai nevoie de costuri minime iar impactul va fi de durata. Sa personalizezi obiecte este o modalitate eficienta de marketing prin care te faci cunoscut si auzit pe termen lung fara a fi nevoie sa platesti foarte mult.
  • Expunerea repetata este un alt avantaj al personalizarii obiectelor. Daca numele companiei tale apare pe cat mai multe obiecte personalizate, expunerea va fi repetata si brandul va deveni mai puternic. Oamenii retin culori, nume si fiecare obiect persoanlizat ajuta la cresterea sanselor de a vinde mai usor produsul/ serviciul firmei tale.

Personalizarea obiectelor este recomandata atat pentru evenimente precum: conferinte, workshopuri, cursuri, seminarii si alte evenimente personale precum: petrecerea burlacitelor nunti dar si pentru a va face brandul cunoscut cat mai repede si pe termen lung. Indiferent de profilul companiei tale, personalizarea de obiecte te va ajuta ca si unealta de marketing si comunicare atat cu clientii actuali cat si cu potentialii clienti.

 

DISTRIBUIȚI

21 COMENTARII

  1. Cadourile personalizate au un impact mult mai mare asupra celui „vizat” decat cadourile obisnuite. Eu le ador maxim si imi place sa le ofer cadou celor dragi, sa le „ating sufletul” asa cum stiu eu!

  2. Imi place sa fac cadouri personalizate apropiaților. Cel mai nou cadou oferit a fost o zgarda care avea un os din metal pe care era inscripționat numele cățelului di telefonul stăpânului! Cred ca un cadou mai potrivit nici nu puteam gasi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.