Ducturi Midea pentru orice nevoi de climatizare

1

Cand am constientizat necesitatea de a-mi pune aer conditionat in locuinta, am inceput intai sa-mi fac “temele”, interesandu-ma pe forumuri. Cautarile nu au durat mult, dar lista de solutii de climatizare care mi se pareau acceptabile era una lunga. Am exclus din start ofertele de sisteme traditionale. Daca tot fac o investitie, macar sa fie una cat mai avantajoasa! Asa am aflat informatii utile despre unitatile AC prevazute cu tehnologie Inverter. Clasa de eficienta mai ridicata a fost un alt reper care m-a ajutat sa iau decizia potrivita.

1602-3496-large

Cel mai greu a fost sa aleg tipul de aparat. Chiar daca tendinta a fost sa optez pentru o caseta de tavan, mi-am dat seama ca prefer sa “maschez” aparatul in perete si astfel, pana la urma, m-am oprit la un duct Midea 12000 BTU  care face parte din noua gama Midea Comfort Business. Ideea este ca aceste unitati pot fi montate ca un sistem dual, in diverse configuratii si in functie de fiecare proiect in parte. Multiplele functii si dotari moderne (de exemplu: Timer, mod Turbo, Sleep, auto-restart etc.) m-au cucerit complet. Gandurile ca trebuie spart peretele unde va fi montat aparatul, iar in urma acestei interventii va rezulta o imagine total inestetica, erau nefondate. Cu minim efort si fara probleme, unitatea interna a fost instalata corespunzator.

Un avantaj deosebit al ducturilor pentru tubulatura consta in posibilitatea de a ajusta, dupa dorinta, cantitatea de aer rece / cald suflata, alimentarea cu aer proaspat, curat, alaturi de intretinerea usoara. Totusi, in cazul unor defectiuni, cheltuielile pentru eventualele reparatii la un duct sunt mai reduse, spre deosebire de alte sisteme de aer conditionat.

In oferta magazinului Aquarys, puteti descoperi ducturi cu puteri diferite, in functie de propriile necesitati. Cu cat suprafata pe care intentionati sa o climatizati este mai vasta, cu atat si numarul de BTU trebuie sa fie mai ridicat. In ceea ce ma priveste, pana acum, varianta aleasa de mine s-a dovedit eficienta si ma bucura inclusiv faptul ca am recuperat investitia rapid, datorita facturilor mai mici la energia electrica.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.