Visul magic al unei nopţi de vară…

4

Iubesc marea şi verile însorite de pe litoral. Iubesc briza uşoară şi valurile ce se sparg cu putere de mal. Iubesc nisipul auriu şi cântul pescăruşilor. Iubesc nopţile fierbinţi de vară şi cupola cerului înstelat. Iubesc să mă bucur de fiecare moment alături de cei dragi şi să trăiesc intens fiecare clipă a vieţii.

Aştept în fiecare vară concediul pentru a îmi răsfăţa trupul pe malul mării. Ca în fiecare an, îmi doresc ca eu să fiu în centrul atenţiei de aceea  îmi cumpăr cele mai noi modele de costume de baie! Nu ratez nici o ocazie când vine vorba de cumpărături, aşa ca iau cu asalt magazinele online în căutarea celor mai hot modele în trend! Şi ca orice soţie economă pornesc la o vânătoare de reduceri, iar la sfârşit îmi expun cu mândrie prada bucurându-mă ca un copil de fiecare accesoriu cumpărat!

Dacă până anul trecut costumele de baie în două piese erau singurele pe care le preferam, acum am început să fiu atrasă din ce în ce mai mult de costumele de baie dintr-o singură piesă. Multitudinea de modele şi culori mereu în trend mă fac să le colecţionez, iar apoi să defilez cu ele pe podiumul presărat cu praf de aur şi luminat de razele mângâietoare ale soarelui. La capăt să mă arunc în valurile înspumate si să înot spre orizont bucându-mă de marea azurie şi de clinchetul apei.

Să vă arăt ce modele prefer?

Seara, în baldachinul diafan o să îmi seduc soţul cu cele mai hot piese de lenjerie intimă şi o să îl impresionez cu o lenjerie sexy de zeiţă. O Afrodita, născută din valurile mării învolburate ce caută dragostea eternă. Printre valurile ce dansează în adierea vântului îmi doresc să-mi găsesc astrul protector şi să îi spun care sunt dorinţele mele. Luna să ne lumineze visele, iar răsăritul să ne transpună într-un Univers paralel în care timpul stă în loc, iar gândurile ne sunt ascunse în negura minţii. Aerul sărat şi muzica mării să ne poarte pe braţele tăcerii, iar mingea de foc ce străpunge vitejeşte orizontul să fie înghiţită de timp… să fim doar noi legănaţi pe o barcă de vise plutind spre nicăieri…

Stropii magici de apă vie să mă trezească la realitate şi să mă trimită din nou pe Pamânt pentru a mă bucura din plin de vara fierbinte şi marea albastră, de costumele de baie de la Just4Girls şi de braţele protectoare ale soţului meu!

Visul magic al unei nopţi de vară s-a sfârşit, dar realitatea e mult mai frumoasă!

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.