Ţigara electronică te poate scăpa de fumat!

6

Tutunul dăunează grav sănătăţii, dar dacă totuşi nu ţii la sănătatea ta, măcar respectă-i pe cei din jur.

Nu sunt fumătoare. Părinţii nu sunt fumători, bunicii nu sunt fumători, soţul nu e fumător, iar o parte din prietenii mei nu sunt fumători.

Recunosc faptul că am fost tentată în primul an de facultate să fumez, aşa că am luat o ţigară de la una din colegele fumătoare. Nu mi-a plăcut şi nici nu m-a mai tentat.

Legea anti-fumat sincer nu o consider discriminatorie. Discriminaţi eram noi, nefumătorii care eram forţaţi să adulmecăm fumul de ţigară în orice restaurant în care intram. Degeaba fumătorii se plâng de noua lege – tot din cauza lor s-a ajuns aici. De ce spun asta? Pentru ca niciodată nu i-au respectat într-un restaurant pe nefumători. Îşi aprindeau ţigara oriunde, fără să ţină cont că se află în zona rezervată nefumătorilor şi fără să ţină cont că la masa alăturată se află un bebeluş. Patronii închideau ochii – doar nu aveau să se certe cu clienţii şi să piardă din profit. Multe restaurante nici nu mai aveau astfel de locuri, deşi legea le impunea. Şi atunci cine era discriminat? Dacă această categorie de oameni ar fi înţeles că dacă ţi se întinde un deget, nu trebuie să iei toată mâna, atunci situaţia ar fi stat cu totul altfel.

După tragedia din #Colectiv, totul s-a schimbat. E păcat că a trebuit să se ajungă aici pentru o astfel de lege. Dar măcar există un echilibru. Până la urmă nu mori o oră dacă stai la masă fără să îi intoxici pe cei din jur…

O alternativă ar fi ţigara electronică. Din păcate şi aceasta a fost interzisă în spaţiile publice închise. Nu sunt absurdă şi consider că persoanele care folosesc un astfel de dispozitiv ar trebui să li se permită să se bucure de viciul lor oriunde, deoarece obiceiul lor nu îi afectează pe cei din jur. Ţigara electronică este alternativa sănătoasă pentru prietenii şi familia fumătorilor. Aceştia nu mai sunt expuşi la fumatul pasiv, care din păcate poate fi mai periculos decât fumatul în sine!

Kit_Tigara_Electronica_Kanger_E-Smart_4

Cunosc persoane care folosesc ţigări electronice şi sunt foarte mulţumite de rezultate. Una din ele a reuşit cu ajutorul acestui dispozitiv chiar să renunţe la fumat, scăzând treptat concentraţia de nicotină.

Dacă doreşti să renunţi la ţigările clasice şi să îţi protejezi membrii familiei de fumatul pasiv care dăunează grav sănătăţii, atunci ţigara electronică este cea mai bună alegere. Te va face să renunţi treptat la fumat. Un astfel de dispozitiv eficient găsiţi pe tigaraelectronica-nr1.ro!

TigaraElectronica-Nr1 este magazinul care comercializează ţigări electronice de calitate la preţuri imbatabile. Vă recomand e-tigara, un dispozitiv cu ajutorul căruia poţi renunţa la fumat. E-tigara funcţionează pe baza unui e-lichid special creat pentru ţigările electronice. Puteţi opta pentru un e-lichid fără nicotină sau puteţi începe un program de scădere a nicotinei din e-lichid în mod treptat, pentru a renunţa definitiv la fumat.

Eu nu fumez, nu-mi place şi nici nu intenţionez să ard banii pe ţigări. Nu îi judec pe cei care fumează şi îi respect, dacă şi ei mă respectă pe mine. Dar le recomand totuşi să renunţe la ţigările clasice în favoarea celor electronice, iar treptat poate vor reuşi să renunţe total la fumat… asta dacă vor!

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Eu m-am lăsat de fumat! Acum doar vapez. 🙂
    Ţigara electronică nu este interzisă în multe locuri publice (parcă doar în transportul în comun şi în locurile de joacă pt. copii) dar acum ori se face exces de zel, ori oamenii nu sunt informaţi, răuvoitori sau pur şi simplu proşti.

    • Cu siguranta se face exces de zel. Sincer acest dispozitiv nu ar trebui interzis pentru ca nu deranjeaza pe nimeni. La locul de joaca e cam discutabila treaba. In nisip gasesti doar chistoace si coji de semnite… iar cireasa de pe tort: excremente de catei! Asa ca pentru mine parcul este un focar de infectie, iar asta in primul rand din cauza adultilor, apoi din cauza autoritatilor care nu iau nicio masura impotriva nesimtitilor care isi bat joc de astfel de spatii. Dar asta e o alta discutie. Pentru cei din jur, tigara electronica este chiar ecologica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.