Vreau un Sistem Audio Evolio Xound Pro!

1

Cine mă cunoaşte ştie că îmi plac brandurile româneşti şi mă mândresc de fiecare dată când aud de realizările acestora. Recent mi-a atras atenţia un nou gadget proaspăt scos pe piaţă de către cei de la Evolio.  Este vorba de noul Sistem Audio Smart cu Bluetooth Evolio Xound Pro, ale cărui boxe redau un sunet de înaltă calitate, de la cele mai joase frecvenţe până la cele mai înalte note, la 2*6W!

evolio-xoundpro-sistem-audio-smart_4

Acest gadget are un design deosebit, un produs proiectat de undeva din viitor şi adaptat nevoilor noastre în ceea ce priveşte sonorizarea. Sistemul audio este dotat cu un touchpanel colorat, iluminat din interior cu led-uri, iar luminile pot fi schimbate în funcţie de dispoziţia pe care o ai în acel moment. Deja îmi imaginez cum camera îmi va fi îmbrăcată în culoarea fericirii în timp ce ascult muzică ambientală şi mă încarc cu energie pozitivă.

Dispozitivul poate fi conectat la smartphone, tabletă sau laptop, iar sunetul stereo impecabil îmi vor încânta simţul auditiv. Pentru a conecta un dispozitiv multimedia fără funcţie bluetooth – MP3, MP4 sau CD player, pot folosi portul audio universal. Sau mai simplu, pot asculta muzica preferată direct de pe cardul SD sau USB!

De ce îmi doresc eu un astfel de sistem?

– pentru ca se aude bine, bine! Boxele de la laptop nu redau un sunet de calitate atunci când doresc să ascult muzica preferată. Dacă doresc să dau o mică petrecere, muzica este ca şi inexistentă, deoarece sunetul redat nu se ridică la nivelul aşteptărilor invitaţilor. Cel mai mult mă enervează calitatea sunetului atunci când urmăresc un film. Nu ştiu dacă actorii vorbesc de parcă au prune în gură, sunt eu surdă sau boxele nu sunt bune de nimic, cert e că nu se înţelege mare lucru din dialogul personajelor. De aceea caut filme cu subtitrare!

– pentru că îmi place să testez tot ce este nou şi să împart experienţa mea cu prietenii. M-a inspirat mult canalul Youtube al lui Marius, care prezintă emisiunea Testarea, pe care obişnuiesc să o urmăresc cu mare atenţie.

– pentru că este produs de un brand românesc – nu ştiu de ce, dar românii au început să-şi uite valorile şi resping orice produs care poartă numele unui brand românesc. De ce? Nu ştiu! Poate că au uitat că România cândva oferea întregii lumi produse de top, iar la noi în ţară veneau să studieze tineri de pe întraga planetă, pentru că aveau ce învăţa şi de la cine învăţa. Situaţia nu s-a schimbat nici acum, doar mentalitatea românilor a fost alterată şi otrăvită de toate produsele de export. Eu iubesc brandurile româneşti şi am încredere totală în produsele lor.

– pentru că este portabil – dispozitivul îl pot lua cu mine oriunde doresc să petrec şi să ascult muzica preferată!

– pentru că are un design modern, iar ledurile colorate pot crea o atmosferă de vis!

– pentru că are un preţ accesibil – nu tot ce e ieftin e neapărat de proastă calitate. De multe ori produsele scumpe nu-şi justifică preţul. Important este ca să existe un raport calitate preţ corect, astfel toată lumea va fi mulţumită!

Acestea sunt principalele criterii care m-au convins să achiziţionez Sistemul Audio Evolio Xound Pro! Eu consider că merită!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cred ca si lui fi-meu i-ar placea un astfel de sistem, el este pasionat de astfel de lucruri dar nu mi-ar displace nici mie, recunosc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.