Maşina ta a fost avariată şi cauţi o soluţie ieftină pentru a o repara? Află aici ce trebuie să faci!

10

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă găsiţi maşina avariată în parcare?

Fie că v-aţi trezit cu oglinda smulsă, uşa zgâriată sau lovită, geamul spart, farul spart, parbrizul crăpat, vreo jantă îndoită, costurile reparaţiei  sunteţi nevoiţi să le suportaţi, mai ales dacă nu aveţi CASCO. De multe ori reparaţiile depăşesc cu mult bugetul disponibil, aşa că o soluţie ieftină şi eficientă ar fi să apelaţi la firmele care se ocupă cu dezmembrările auto. M-am gândit să caut şi online o astfel de firmă, aşa am descoperit dezmembraripenet.roun univers al pieselor auto de cea mai bună calitate!

Platforma este de fapt o bursă a pieselor auto, unde parcurile de dezmembrări postează anunţuri cu piesele auto disponibile. Astfel utilizatorii, după ce se înregistrează, pot posta o cerere pentru piesele auto dorite. Cererea este trimisă ulterior către toate parcurile si sistem care dezmembrează marca respectivă, Astfel clientul poate alege cea mai bună ofertă!

Să luăm drept exemplu Seat Ibiza, o maşină destul de pretenţioasă la piese. Nu am ales întâmplător acest model. Este maşina unei colege, o şoferiţă puţin cam neîndemânatică mai ales când vine vorba de parcare. Ba se trezeşte cu oglinda smulsă, ba cu portiera zgâriată, ba are ghinionul să îi cadă de pe balcon un ghiveci fix pe parbriz. Toate ghinioanele, la ea se adună!

Săptămâna trecută, mă sună plângând din cauza noii sale „realizări”. Încercând să evite o groapă, a intrat cu maşina într-un parapet şi a reuşit să-şi spargă farul de pe partea dreaptă.

Sursa: http://goo.gl/shuI0J
Sursa: http://goo.gl/shuI0J

Unul nou, depăşea cu mult bugetul ei, în plus dealer-ul i-a comunicat că va avea de aşteptat câteva zile, pentru că este nevoie de o comandă personalizată. Nu putea aştepta prea mult, deoarece nu-şi dorea să devină pieton… soţul ei i-a spus că la următoarea abatere îi va confisca cheile, iar permisul o să îl pună în ramă! Norocul ei că era plecat în delegaţie. M-a rugat mult să o îndrum către cineva care ar putea să o ajute să găsească un far compatibil, în stare bună de funcţionare şi la un preţ rezonabil.

Mi-am adus aminte instant de reclama la pastilele de inimă, cea în care doamna din poveste plonjase cu maşina în apă, iar pentru ca soţul să nu sufere un infarct l-a menajat spunându-i că „se afla cu maşina la spălătorie”! Am început să râd pe înfundate, în timp ce ea plângea cu sughiţuri.

Nu puteam să o las la greu, aşa că i-am spus unde poate găsi oricând piese Seat Ibiza ieftine şi de cea mai bună calitate. Bucuroasă, în doar câteva minute şi-a făcut un cont, a căutat farul buclucaş şi a plasat o comandă. Astfel problema ei s-a rezolvat înainte ca „zmeul” să se întoarcă din delegaţie şi să îi pună permisul în ramă!

10 COMENTARII

  1. O idee geaniala de a infiinta o bursa a pieselor auto. Nu intotdeauna se aplica expresia”sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine”, te mai intinzi si cat e plapuma. Si apoi, dupa cum iti e norocul.

  2. Multumim de informatii..le-am salvat. Ce utile ne-ar fi fost acum o luna cand am cautat disperati un parbriz la mana a doua, dar niciodata nu e prea tarziu…cine stie ce nevoi mai avem?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.