Susţin muzica de calitate – susţin Alchimie!

0

Salutare albinuţelor.

În acest articol vă voi scrie despre un talentat artist care îşi va lansa  noul album intitulat “Alchimie”. Numele lui este Marius Matache şi este la al doilea album al său.
Lansarea acestui album îmi aduce aminte de copilărie.  Era o perioadă frumoasă, când muzica bună încă mai era apreciată. Pasiunea pentru muzica folk o am de la tatăl meu încă din copilărie, când seara, ne adunam toată familia şi cântam împreună diverse melodii iubite în acea perioadă.
Marius Matache spune că: “Albumul în sine va fi o surpriză chiar şi pentru cei care mă cunosc, mai ales din punctul de vedere al sound-ului. Este o poveste cu 11 capitole, care se deschide La un han şi se încheie pe linia ferată, cu trenul care pleacă, dar lasă deschisă povestea pentru o continuare, cu două piese cu ploaie, cu două piese lirice, toate situate diametral opus faţă de piesa centrală, Alchimistul.”
Albumul Alchimie intenţionează să îl lanseze într-un mod inedit, printr-o campanie de crowdfunding.
Pe Marius Matache nu l-am cunoscut personal ci prin intermediul platformei Blogal Initiative pentru care scriu ocazional articole.
Mi-a placut stilul abordat, apreciez muzica de calitate şi artiştii adevăraţi aşa că doresc să îl susţin prin intermediul scestui articol. Vă invit şi pe voi să o faceţi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.