Jurnal de week-end: o vizită la Jumbo

5

 

 

 

Ce zi urâtă a fost azi. Frig, vânt puternic şi ninsoare.

 

După un control la medic (la Spital Lotus), am făcut un tur al supermarket-urilor pentru a umple cămara cu una alta.

 

Şi pentru că tot eram în zonă şi spre ruşinea noastră nu intrasem până acum în acest mic univers al copiilor, ne-am îndreptat cu paşi rapizi către Jumbo.

 

Magazinul din Ploieşti, dacă nu ştiaţi se află în locul fostului magazin OBI (Podul Înalt) lângă Auchan Hipermarket şi este deschis încă din iunie 2015!

 

Mai că nu-mi  venea să plec de acolo. Jucării cât vezi cu ochii, una mai frumoasă ca alta, rechizite, decoraţiuni şi produse pentru îngrijire, toate într-un spaţiu special amenajat ca să te facă să te bucuri de fiecare raion în parte. Preţurile sunt accesibile. Ne-am simţit excelent în acest spaţiu comercial dedicat copiilor dar şi adulţilor care doresc să se distreze împreună cu cei mici.

 

Dacă tot am intrat, nu puteam pleca cu mâna goală, aşa că i-am luat lui Horia 3 cărticele, o decoraţiune „baby on bord” tip body pentru maşină, un puzzle albinuţă şi o mingiuţă, iar pentru floricelele mele o decoraţiune tot albinuţă. Data viitoare voi lua mai multe lucruri!
Din Auchan, soţul meu mi-a mai cumpărat o orhidee aşa că am 5 până în prezent! Cu ce ocazie? Se pare că un bărbat nu are nevoie de o ocazie specială pentru a-i face un cadou din suflet soţiei! Mulţumesc dragul meu, chiar eşti special!

 

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Zuzi, am vazut in cora niste orhidee la pret mai mult decat redus, sunt din cele care s-au cam trecut si nu se mai vand. Unele au florile vechi cazute de tot si au deja mugurasi noi. Stii cumva ceva despre ele? Eu presupun ca infloresc iar, ca si cele din casa si ma gandeam ca merita 10 lei. Tu ce zici?

    • Eu cred ca infloresc. Orhideea galbena avea doua tije mici cand am primit-o de martisor. La una i s-au ofilit florile, dar se vede ca mai apare un muguras. De obicei cam la doua trei luni infloresc fara ingrijire speciala. La Auchan costa 20 lei si daca ai noroc sa prinzi cand aduce marfa e si mai ok ca ai de unde alege. Oricum fata de 30-40 de lei tot cu o tija amarata eu cred ca e bine.

  2. Noi nu avem acest magazin in Brasov dar imi place si mie sa colind magazinele. Cat despre orhidee, e superba, iar tu esti o norocoasa!
    Al meu mi-a adus azi o sticla de Coca Cola de colectie pentru ca stie ca e febletea mea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.