Eco scutecele Moltex – pentru pielea delicată a bebeluşului tău

0
           Dragi albinuţe – hărnicuţe…
Pielea bebeluşului este foarte delicată, iar zona scutecului este extrem de sensibilă deoarece intră permanent în contact cu scutecelul. De multe ori acesta le crează un disconfort sau le irită pielea. Deşi scutecele din ziua de azi sunt fabricate special pentru a oferi siguranţă ca micuţul să nu se ude, nu toate le asigură şi confortul de care au nevoie. Unele scutece le oferă confortul, dar nu siguranţa, iar alte scutece le oferă pe amândouă dar nu garantează pentru iritaţiile care pot apărea. Şi cum e mai bine să previi decât să tratezi eu una aş opta pentru un scutec ecologic, confortabil şi sigur.
Ce e drept, eu nu am avut probleme cu pielea bebeluşului meu. S-a iritat destul de rar şi nu din cauza scutecului.
Deoarece multe mămici au trecut prin diverse probleme cauzate de iritaţiile la funduleţul copilaşilor, iar unele din ele m-au îndrumat către scutecele Moltex, am zis să le achiziţionez şi eu pentru Horia deşi preţul faţă de celelalte scutece este mai mare. Dar până la urmă calitatea e mai importantă decât orice.
Mi-am adus aminte că am văzut undeva aceste scutece. Cum memoria încă nu îmi joacă feste mi-a venit instant în minte site-ul Rangali despre care ştiu că se ocupă cu vânzarea doar de produse naturale. O perioadă se axau pe comercializarea de produse doar pentru bebeluşi (aşa că au experienţă), dar acum s-au extins şi comercializează produse naturale pentru întreaga familie, dar şi pentru casă.
Dar să revenim la „scutecele” noastre. O să vă prezint care este descrierea produsului.

Fabricate din peste 50% materii prime biodegradabile si din surse regenerabile, scutecele de unica folosinta Moltex sunt perfecte pentru pielea sensibila a bebelusilor, fiind recomandate in special tipurilor de piele sensibile, cu eczema. Au un strat de protectie impermebabil respirabil si sunt biodegradabile.Fara clor – Celuloza din scutecele Moltex nu este albita folosind clor, ci oxigen si compusi ai oxigenului Fara latex  – Din cauza faptului ca latexul natural este suspectat de aparitia anumitor alergii, Moltex nu contine latex, eliminand riscul de reactii alergice Fara parfum – Scutecele Moltex nu contin parfum.
Suprafata absorbanta este tratata delicat cu extract natural de arbore de ceai 
Contin 3 straturi de material absorbant, pentru ca pielea bebelusului sa fie uscata in permanenta.Certificate Oko TestBanda elastica special conceputa pentru o fixare perfecta

 

 

Care este impresia mea despre acest produs?
Scutecelul absoarbe foarte bine, iar copilul rămâne uscat la funduleţ. Banda elastică se fixează perfect, înlăturând riscul ca scutecelul să “alunece”. Copilul se simte confortabil şi cu chef de joacă, iar în ceea priveşte iritaţiile nu este cazul.

Eu personal nu am văzut schimbări majore cât am folosit aceste scutece, dar pe baza mărturiilor altor mămici vă pot spune că pielea copilului este mai puţin expusă riscului la iritaţii.

 

Dacă încă nu aţi găsit scutecul potrivit pentru copilul dumneavoastră, merită să faceţi o încercare. Până la urmă copilul merită ce e mai bun pentru el! După cum am mai spus e mai bine să previi decât să tratezi!

V-am pupat, iar dacă aveţi întrebări nu ezitaţi să comentaţi mai jos! 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.