Încă o zi din viaţa mea

0

 

 Infopgraphic-rexona-v5-medium
În ciuda faptului că de multe ori adorm în jurul orei de 1 – 2 noaptea după ce ascult cu tristeţe în suflet un concert susţinut de băieţelul meu de 1 an şi încerc pe tot posibilul să îl liniştesc şi să îl adorm, dimineaţa la ora 6 sunt „la datorie”. Savurez împreună cu soţul meu o cafea tare, pregătesc micul dejun în timp ce el scoate câinele măcar puţin apoi, imediat ce soţul pleacă la servici îmi fac rapid un duş revigorant, îmi dau apoi cu un deodorant Rexona şi trec la treabă. Vase de spălat, covor de aspirat, gresie de spălat, rufe de călcat, rufe de împachetat, alte rufe de spălat, jucării peste jucării, mai trebuie să şi gătesc, iar afară deja e groaznic de cald. Şi aşa mă învârt ca un titirez şi încerc să acopăr o parte cât mai mare din treburi pentru a o lua din nou de la capăt când se trezeşte prinţişorul meu. Nici nu îmi dau seama când se face ora 9 a.m., iar treburile din casă parcă nu se mai sfârşesc.
Puiul meu dă semne de trezire aşa că las totul şi mă duc să îl iau din pătuţ. Ne pupăcim puţin, râdem, apoi îl las în compania ursuleţului preferat si îi pregătesc lăpticul pentru că se trezeşte cu un apetit incredibil. Mai am şi eu 10 minute de respiro cât mănâncă. După ce termină de păpat, îl mai las vreo 5 minute şi îl aşez „pe tron”. Din fericire nu am probleme, nu „face grevă”, apoi îi pregătesc cădiţa. Băiţă, apă peste tot, râsete şi voie bună. Îmbrac copilul, nu trec 10 minute şi deja se moscoleşte. Cum reuşeşte? Poate ne va spune el când va putea vorbi. Îl spăl, îl îmbrac iar şi observ că deja câinele se ţine după mine şi mă priveşte ca un milog. Verific dacă are mâncare şi apă, apoi îmi dau seama că nu a stat suficient afară şi ar trebui să ieşim puţin la plimbare până vin căldurile alea mari. Aşa că îmi aşez prinţul în cărucior, iar căţelului îi pregătesc lesa şi iesim să ne plimbăm. E cald. Groaznic de cald. Şi e abia 10 dimineaţa. Trebuie să ne schimbăm programul. Poate în noaptea asta adormim la o oră decentă. Ne plimbăm puţin,
iar puiul dă semne de plictiseală. Vrea să coboare din căruţ, aşa că îi fac pe plac şi începe să paşească timid prin jurul căruciorului sau ţinându-se de mâna mea. Ne plimbăm cam o oră, între timp cumpărăm şi câte ceva de la magazinul cel mai apropiat, apoi intrăm în casă la răcoare. Aici începem să ne jucăm şi să
exersăm să mergem.
Observ că dă semne de oboseală, îi dau să pape puţină supiţă sau cereale cu lapte şi o bănănuţă, apoi îl aşez în pătuţ la somn. Relaxare? Nici vorba! Încep iar să strâng ce a împrăştiat fi-miu, apoi mă baricadez în bucătărie. Pe căldurile astea, doar să gătesc mai lipsea, dar trebuie să şi mâncăm. Aşa că încep să pregătesc ceva şi pentru noi şi pentru bebe când se trezeşte.
Ştiu când se trezeşte că o voi lua de la capăt cu totul.
După-amiază, când se întoarce soţul de la servici, mâncăm ceva, apoi mergem toţi 3 + căţel la stupină. Soţul se ocupă de albinuţe, iar eu îmi petrec timpul cu băieţelul la umbra unui copac. Ne jucăm, iar timpul trece incredibil de repede.
Seara deja suntem obosiţi, facem pe rând un duş, apoi încercăm să vedem dacă avem sau nu noroc să culcăm puişorul mai devreme. Poate, poate durerile de dinţişori nu vor exista în această seară.
Cu toate astea ţin să vă spun că meseria de mamă este cea mai minunată meserie din lume. Sunt clipe unice, momente de neuitat care trec şi nu se mai întorc.
Stresul, neajunsurile, oamenii răi şi invidioşi nu trebuie să ne afecteze cu nimic. Suntem noi, suntem împreuna, suntem sănătoşi şi fericiţi, iar asta este tot ce contează!
Măcar realizez că am scăpat de grija transpiraţiei. Nu e o senzaţie prea plăcută „să curgă apele” de pe tine. Chair dacă stau acasă, mă îngrijesc la fel ca atunci când mergeam la birou. Până la urmă soţul, când vine de la servici îşi doreşte să găsească pe lângă mâncare şi curăţenie şi o soţie îngrijită. Iar când mă strânge în braţe să simtă un miros proaspăt şi senzual. Din fericire, deodorantele antiperspirante Rexona oferă un beneficiu unic: protecție eficientă împotriva transpirației și prospețime îndelungată, grație formulei patentate MotionSense™ – microcapsule ce se activează la fiecare mișcare. Rexona este astfel primul deodorant din lume care conține microcapsule activate de mișcare, pentru protecție antiperspirantă eficientă și senzație de prospețime pe parcursul intregii zile.

Informații suplimentare:

– Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.
– Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.
– Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

Rexona. Nu te lasă la greu!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.