Anul acesta Mos Craciun se aprovizioneaza de pe FUNGADGETS.

0

Stiam ca Mosul e baiat cool, mereu in pas cu moda si tehnologia. Si-a tunat sania, si-a dotat renii si bineinteles ca si-a modernizat si tolba. Dar oare ce gasim in ea? Cum ce? O multime de gadget-uri inteligente, utile de cea mai inalta tehnologie, mereu la moda care il face invidios pana si pe Rudolf ca in loc sa isi aprinda nasul rosu prin tolba mosului trebuie sa conduca sania prin toata lumea.De cand a aflat de la Mos ca orice comanda mai mare de 300 lei de pe FUNGADGETS, transportul este gratuit, a devenit cam morocanos. Se gandeste serios sa se pensioneze, dar inca nu s-a hotarat.

Si cum sarbatorilebat la usa, la fel bat si discount-urile.Pana acum nu acordam prea mare importanta cadourilor, dar facand o vizita pe site am gasit ceva care cu siguranta pe baietelul meu il va impresiona.

Este vorba de iHelicopter iCam (cu cameră video). Uitati ce stie sa faca:

Este mult premiatul Lightspeed iHelicopter într-o versiune nouă, cu cameră video on-board. De acum îți poți filma misiunile de zbor.A fost votat „Top Gadget” în Sunday Times, recomandat de „Gadget Show” și etichetat drept „Great Fun” de către Daily Star. La fel ca și LightSpeed, folosește smartphone-ul drept controller, se manevrează ușor și este extrem de
stabil
și durabil.

Camera video de 300.000 pixeli este montată sub carcasă
și are o rezolutie 680 x 480 la 25 cadre/secundă. Mulțumită giroscopului încorporat care face din LightSpeed iHelicopter unul dintre cele mai stabile modele din clasa sa, filmul rezultat este stabil și continuu.
Po
ți de asemenea să faci poze utilizând butonul de pe panoul de comandă afișat pe smartphone. Aplicația pentru smartphone este disponibilă gratuit atât pentru iPhone, cât și pentru Android.

Jucariile inteligente vor fi atat pe placul copiilor dar si pe placul adultilor. (sa fim seriosi, cui nu-i place sa se joace?) Dar nu numai cei mici pot fi suprinsi ci si cei mari. Aveti din ce alege daca va pasioneaza tehnologia. Aparate de masaj, boxe portabile, energie mobila – totul pentru confort si relaxare.

Stie Mosul ce stie…

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.