Curand BUZZStore si Philips ne pregatesc o noua surpriza!

0

Noua campanie ne va face sa le spunem adio monstruletilor sifonati! Statiile de calcat Philips Perfect Care au fost lansate deja in Romania si au avut un real success.

Cum ne-am obosnuit deja BuzzStore este mereu in pas cu noutatile asa ca va lansa o noua campanie de testare… asa ca adio monstruleti!

Cu siguranta fiecare din noi s-a saturat de muntele de haine de calcat si de cele mai multe ori fix cand mai aveam si alte activitati urgente, cand nu ne simteam prea bine, cand urma sa avem musafiri sau pur si simplu cand eram extenuate de oboseala. Trebuiau sortate in functie de material sau in functie de urgenta, apoi fierul de calcat trebuia reglat pentru fiecare material in parte: pierdere de timp si rabdare. Acum calcatul va deveni o placere. Prin tehnologia Optimal Temp poti calca hainutele simplu si usor fara sa mai fie nevoie sa le sa le citesti etichetele si sa le sortezi. Combinatia perfecta intre abur si temperature iti va rasfata hainutele si va distruge monstruletii. Hainele vor arata impecabil cat ai zice “monstrulet”, iar tu si familia ta te vei bucura de timpul castigat si vei avea o tinuta perfecta.

 

Daca vrei sa afli mai multe despre Statiile de Calcat Philips Perfect Care va invit sa va alaturati campaniei BUZZStore si cine stie? Poate o sa aveti norocul sa testati una gratuit chiar la dumneavoastra acasa!

Mai multe detalii despre cum functioneaza puteti urmari in videoclipul de mai jos!

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.