Musafirul nepoftit!

0

 

În urmă cu vreo 7 ani, mă uitam la un film horror. Soţul meu dormea, iar eu eram captivată de acţiune. La un moment dat văd o  umbră ciudată şi aud un zgomot care nu venea nici de la TV, nici de la vecini… ci din casă, mai exact din camera în car’e mă aflam.
Îl trezesc pe soţul meu, dar acesta îmi spune să opresc televizorul şi să nu mă mai uit la astfel de filme. Zgomotul îl aud din nou. Mă ridic, cu teamă, aprind lumina, dar nimic… când să apăs pe întrerupător pentru a opri lumina, observ că se mişcă perdeaua de la geam şi o frunză. Ţip cât pot de tare.
În acel moment soţul sare din pat şi mă întreabă ce am păţit. Îi spun că perdeaua s-a mişcat, iar toate geamurile sunt închise, deci nu din cauza curentului. Îmi spune iar ca asta e în mintea mea din cauza filmului, iar eu  insist ca „ceva” este acolo.
În acel moment acel „ceva” face zgomot şi văd cum se mişcă frunza de la una din flori. Ţip iar şi îl întreb pe Bogdan dacă a văzut sau a auzit ceva. De această dată, mă crede şi se indreaptă în direcţia în care a auzit zgomotul. Îmi spune să închid uşa de la hol şi sufragerie şi să las deschisă doar uşa car’e duce la baie…
Nu de mult ne intrase o pisică în casă, dar intrase pe geam… acum era „altceva”, deoarece geamul era închis. În momentul în care Bogdan a tras busc de pat, un şobolan mare a ţâşnit ca o săgeată direct spre baie. Intrase pe gaura de la instalaţie. Bogdan tocmai înlocuise pexalul de la apa caldă, iar uşiţa de la aerisere s-a stricat şi ea. Urma să cumpere alt zăvor pentru a o repara, dar nu mai apucase… uite ca ne-am trezit cu „surpriza” în casă… bine că nu ne-am trezit cu ea în pat şi bine că nu eram singură în casă…
Cine ar fi crezut că poţi avea probleme cu şobolanii chiar dacă stai la bloc.
http://0219662.ro
A doua zi am mers direct la administraţie să
solicit ajutor şi să fie chemată o firmă de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie,
mai ales că şi pe casa scării văzusem nişte gândaci mari de prăsilă, ce e drept
cu cracii în sus, dar prezenţa lor m-a speriat… bine că nu mi-au fost şi ei
musafiri neinvitaţi…
DDD a rezolvat rapid şi sigur problema, iar de atunci
nu am mai avut probleme cu şobolanii, iar gândăceii nu apucau bine să se
dezmorţească, că erau imediat anihilaţi…
Ca să nu-ţi intre în casă trebuie să ai grijă şi
de ce ai în jur!
Important pentru sănătatea tuturor!
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.